3 miljøvenlige gaver du kan give hvem som helst

//

Det bliver mere og mere vigtigt, at begynde at tænke på miljøet i vores daglige gøremål. Alt fra den måde vi kommer til og fra arbejde, til de gaver vi køber til venner og familie. Traditionen med at give gave er en dybt integreret del af vores kultur, og det er noget de fleste af os praktiserer rigtig meget gennem vores liv. Vi giver fødselsdagsgaver på fødselsdage, julegaver til juleaften, og et væld af andre gaver, til forskellige lejligheder. Alt fra indflyttergaver til konfirmationsgaver. Med alle de gaver vi giver, er det vigtigt også at tænke på miljøet. Det kan du gøre ved at give miljøvenlige gaver en gang i mellem. Lad os se nærmere på 3 gode gaveideer, som du kan give som miljøvenlige gaver.

 

Bambus tøj

Vil du give tøj i gave, bør du overveje, om ikke det skal være bambus tøj. Bambus tøj er mere miljøvenligt end mange andre former for tøj. Det er blandt andet fordi det gror hurtigt helt naturligt, og ikke kræver alverdens sprøjtemidler. Dertil kræver det næsten intet vand for at gro. Når det kommer til tøjgaver, er bambus tøj et af de mest miljøvenlige muligheder du har.

 

Miljøvenlig gavekasse

En miljøvenlig gavekasse er lidt ligesom en klassisk gavekurv. Blot at den i stedet udelukkende er fyldt med miljøvenlige produkter. Du kan købe miljøvenlige gavekasser pakket og klar, eller du kan lave en selv. Her skal du blot på jagt efter en masse miljøvenlige produkter, og du har din helt egen miljøvenlige gavekasse du kan give i gave. Oplagt som en takkegave, indflyttergave eller god bedring gave.

 

Udendørs oplevelsesgave

Hvad er mere miljøvenligt end en udendørs oplevelse? En oplevelse i naturen, hvor der hverken blive brugt strøm, vand, varme eller andet som kan tære på miljøet. Det kunne f.eks. være Bridge Walking over Lillebælt eller glamping i naturen. Der er masser af skønne oplevelsesgaver at vælge i mellem.

Nej til Plastik

En del af Xcale Group

Bygvænget 47
4720 Præstø
Danmark