3 råd hvis du keder dig ofte

//

Keder du dig tit, og er du træt af ikke at have nok ting at lave, har vi her fundet på et par gode idéer til dig, så du ikke længere behøver at kede dig i din fritid. Der er jo så mange sjove ting at lave, og det her er bare et udpluk af dem. Der er masser af andre idéer, som du nemt kan finde, hvis du går på nettet og søger efter dem.

 

Du kan også gå noget mere i haven, hvis du keder dig. Lær om beskæring af kirsebærtræ her.

Tag i biografen

En af de første idéer er at tage noget mere i biografen, hvis du har mulighed for det og lyst til det. Du kan jo vælge at tage i Kinopalæet eller en af de mange andre biografer, der er derude i det danske land. Vi har heldigvis mange gode biografer, som gør det nemt at få en rigtig god biografoplevelse. Og der bliver jo sendt gode film stort set hele tiden, så der er nok også gode chancer for, at du kan finde en god film lige nu.

Lav sjove ting med dine venner

Det kan også være en idé at tage initiativ til at lave nogle sjove ting med dine venner. Her er der jo en masse ting og aktiviteter at vælge imellem. I kan tage på skovtur, se en fodboldkamp, spille brætspil eller hvad der nu ellers kan være af sjove ting, som du kan lave med dine venner. Det er nemt at komme i gang med at lave noget med vennerne, da det jo ikke kræver meget mere end at sende dem en besked for at komme i gang med planlægningen. Så skriv da til dem i dag.

Fordyb dig i bøger eller tv-serier

Hvis du bare gerne vil have noget tid for dig selv, kan du jo også vælge at fordybe dig en tv-serie eller i en god bog. Det kan være, at du har en god bog, der bare ligger og venter på dig, som du ikke har fået startet på endnu, men som du gerne vil læse. Det kan også være, at der er en tv-serie, som du har haft tænkt på at se længe, men som du bare ikke er kommet i gang med. Så er det da bare med at få den startet, så du kan få indfriet spændingen.

Nej til Plastik

En del af Xcale Group

Bygvænget 47
4720 Præstø
Danmark