5 regler for valg af en god gave

//

5 regler for valg af en god gave

At vælge den perfekte gave til nogen kan være vanskelig, og det er normalt ikke let. Hvordan kan du vide, hvad de vil have? Hvordan kan du finde noget tankevækkende? Og hvordan kan du finde en gave, som de rent faktisk vil have? Nogle svar er enkle, og andre kræver lidt gravearbejde, men en god gave behøver ikke at være kompliceret.

Regel 1: Tag dig god tid

Køb ikke en gave i en fart eller i sidste øjeblik. Livet tilbyder os en række situationer. Men hvis du på forhånd ved om den højtidelige dato, så prøv at finde tid i din tidsplan for et behageligt, tankevækkende valg af en gave. Det samme kan siges om “internationale” helligdage (nytår, 8. marts). Forældede varer smides på hylderne på tærsklen til disse festligheder.

Det er muligt, at du bliver nødt til at komme til butikken mange gange. Men i en fredelig, uhyggelig atmosfære kan du vælge en virkelig fremragende gave af høj kvalitet. Derudover kan enestående gaver, såsom cookies, bestilles med et logo , og kræver tid til at producere, som muligvis ikke er tilgængelige i sidste øjeblik.

Regel 2: Vælg omhyggeligt

For at undgå at gå tomhændet på besøg, skal du ikke købe en “pligt” gave. Især hvis du skal se nære venner eller familie. Dette vil blive betragtet som meget uhøfligt. Selvom du ikke har tid eller penge til at købe en fuldgyldig gave, skal du købe godbidder som macarons, slik eller kiks, som lejlighedens helt kan lide. Det behøver ikke at være dyrt; det vigtige er, at du vil give modtageren noget, han virkelig nyder. Som et resultat vil du være i stand til at vise, at du huskede hans præferencer, mens du valgte en gave.

Hvis du ikke har tid til at gå i butikker, skal du købe det online. En anden mulighed ville være at købe en kupon. Således ved modtageren, hvad han skal købe med det kort. Men interesserne tages i betragtning: Hvis modtageren f.eks. er fan af fotografering, så giv ham eller hende Cewe voucher eller Proshop voucher.

Regel 3: Giv ikke pyntegjenstander

De fleste mennesker anser figurer, vaser, nuttede legetøj, et krus eller køleskabsmagneter og andre ting for at være rodet op i lejligheden. Fra udenlandske ture, hvor mange mennesker foretrækker at bringe gastronomiske souvenirs som en gave til kære: kager, originale makroner , slik og chokolade. Det er virkelig praktisk. Der er heller ingen grund til at vælge en anden vare, der samler støv på skabshylderne.

På arbejdspladsen er det normalt at tilbyde beskedne pyntegjenstander til kolleger. Forretningsgaver med logo vil være acceptable i dette tilfælde. Eller arbejdstilbehør såsom notesbøger eller noteklistermærker, sæt markører, kuglepenne og andre forbrugsstoffer, der normalt kræves på arbejdspladsen.

Artikel 4. Giv aldrig dyr eller levende planter

Du må kun give sådanne “genstande”, hvis du er helt sikker på, at modtageren virkelig ønsker en sådan gave og vil være i stand til at passe på ham. Husk, at omsorg for et levende væsen tager tid, penge og en enorm mængde ansvar fra ejerens side. Du vil lægge flere forpligtelser på en person med din gave; Er du sikker på, at han har brug for dem?

Artikel 5. Stol ikke på din smag, når du vælger en gave

Folk ledes typisk af princippet: “Hvis jeg virkelig sætter pris på (eller har brug for) dette produkt, vil jeg elske det som en gave.” Dette er en meget dårlig strategi. Det gør ingen forskel, hvor tæt du er på den enkelte, eller hvor godt du kender dem. Du behøver ikke gætte med en gave, hvis du vælger en gave baseret på din smag frem for hans. Husk, at der ikke er nogen smag og farve kammerater. Prøv også at koncentrere dig om, hvad den anden nyder.

Nej til Plastik

En del af Xcale Group

Bygvænget 47
4720 Præstø
Danmark