Hvordan fungerer Black Friday i praksis?

//

Hvis du aldrig har hørt om Black Friday før, må du ha’ levet under en sten. Det er en af de største tilbagevendende tilbudsfester hver eneste år.

Nogle gang finder virksomheder på idéer, der i praksis ender med at lykkes til perfektion. Et eksempel ud over Black Friday er, når butiksvirksomheder holder fødselsdag med rabatter. Det kan de nogle gange gøre flere gange om året, hvilket er lidt pudsigt og sjovt, men som selvfølgelig bare kommer os forbrugere til gode med en masse rabatter.

Black Friday er oplagt til juleindkøb

Historisk er Black Friday en gammel mærkedag, hvor værdien af guld faldt dramatisk. Uden at gå ind i for mange kedelige detaljer, er det altså netop blevet en dag, der markerer markante fald i priser – som minde om denne historiske begivenhed.

Det kan måske være lidt en spøjs sammenligning, men uanset hvad er pointen altså, at der en enkelt dag er de vildeste tilbud, fordi priserne falder så meget. Det er med tiden blevet en så populær ting, at der også er dukket andre dage op, hvor det er muligt at få gode tilbud. Black Friday er altså ikke den eneste chance, du har, men det er alligevel en god idé at sidde klar på dagen, da det kan være på netop denne dag, at du alligevel kan spare mest.

Dage før og efter med gode tilbud

Nogle dage op til og nogle dage efter har også fået deres egne navne og betegnelser. Sammenlagt bliver dette typisk til black week. Det skyldes, at de er blevet en så fast del af Black Friday, at alle nu ved, at man skal forvente, at der også disse dage er gode tilbud.

Derfor bør du notere dig starten af november samt alle dagene lige op til og lige efter Black Friday i kalenderen. Det er nemlig dine muligheder for også at indhente vildt gode tilbud. Særligt dagene op til Black Friday kan være gode at huske på, da det kan være, at netop det du søger kommer på tilbud, og så kan du her nå at få fingrene i det. Det kan nemlig være, at det når at blive udsolgt inden selve Black Friday, og så sidder man der klar med lang næse, når man finder ud af, at der er nogle ting, der på selve dagen er blevet udsolgt.

Ja, så Black Friday fungerer altså sådan i praksis, at tilbudsdagen er blevet til flere dage, som markerer en gammel historisk begivenhed. Og det kan vi så bare nyde godt af i dag.

Nej til Plastik

En del af Xcale Group

Bygvænget 47
4720 Præstø
Danmark