New Yorker væg – trendy skillevægge i glas

//

Mangler du den perfekte rumdeler til kontoret eller hjemmet? Leder du efter høj kvalitet og moderne design? Så bør du overveje at få installeret en New Yorker væg.

Hvis du går meget op i tidens trends og tendenser inden for indretning, så kan du med fordel vælge at tilføje en New Yorker væg til din indretning, som kan skabe en moderne og personlig stil.

New Yorker-stilen kaldes også urban living, og er genkendelig bl.a. med de sorte vinduer, som blev populære i 60’erne. Dengang begyndte de yngre kunstnere i New York at skabe kunst i store formater, hvilket krævede meget plads. Derfor blev nedlagte fabriksbygninger og lofter meget populære at udtrykke sine kunstneriske evner i, og det er herfra den rå og rustikke stemning kommer fra. Du kan få lidt af denne flotte stil hjem til dig eller ind på jeres åbne kontorområder ved blot at opsætte en New Yorker væg i høj kvalitet og stilrent design. Denne rå 60’er stil går med garanti ikke af mode i den nærmeste fremtid, og New Yorker vægge opsættes derfor hos flere og flere private og i virksomheder med både et praktisk og designmæssigt formål.

Lyder dette som noget for dig, så finder du de flotte New Yorker vægge her – https://vinduesgrossisten.dk/new-yorker-vaeg. 

 

Sådan indretter du med en New Yorker væg

En New Yorker væg er den perfekte måde at dele et rum op på, og netop derfor er de populære som aldrig før. De smarte glas vægge kan bl.a. bruges i åbne kontorlokaler eller til at dele rum op og skabe møderum i store lokaler.

Bor du småt, eller er du vild med New Yorker stilen, så kan du vælge at indrette med en New Yorker væg i glas med sorte sprosser. På denne måde åbner du op og bevarer det naturlige lysindfald i modsætning til en almindelig væg, som gør indretningen mere mørk og indelukket. Samtidig skaber du den smarte og praktiske rumopdeling med en spændende detalje i dit hjem, som vil blive lagt mærke til. Du kan eksempelvis skabe et lille kontorhjørne i et større rum, hvis blot du sætter en væg i New Yorker stil op. Bor du i en 1-værelses, har du mulighed for at dele rummet op og skabe både stue og soveværelse i samme rum. Mulighederne er mange, og hvis du søger inspiration til indretning med New Yorker væg, er der masser af hjælp at hente på hjemmesiden fra både private og virksomheder, der har fundet den perfekte løsning til en simpel men moderne og æstetisk flot opdeling.

Du kan få din New Yorker væg som standard sort på begge sider, men dette kan du naturligvis også ændre efter eget ønske. New Yorker vægge produceres i træ og vinduet er udelukkende beregnet til indvendig brug. 

Nej til Plastik

En del af Xcale Group

Bygvænget 47
4720 Præstø
Danmark