Udsmyk din bolig med flotte kunstværker

//

Der er ingen tvivl om, at det kan gøre dit hjem mere indbydende og stilfuldt, hvis du tilføjer smuk kunst til dit hjem.  Det skaber en hyggelig atmosfære, og det kan virkelig gøre dit rum personligt. Hvis du leder efter måder, hvornår du skal bringe flotte kunstværker ind i dit hjem, så er du havnet til den rette artikel. Læs med her, og få idéer til hvordan du på en unik måde udsmykker dit hjem med kunst.

Billedvægge

En god måde at udsmykke en bar væg på, er ved at lave en billedvæg. Her kan du kombinere fotografer fra din familie eller veninder med særlige udvalgte kunststykker.  Det er en fremragende måde at fylde en stor vægplads op på, og det er også meget personligt. Hvis du vælger denne løsning, skal du sørge for, at billederne og kunstværkerne er flot indrammet. Du kan enten hænge dem op eller sætte dem op på hylder. Du kan blande i farverne på rammerne, så det skaber et unikt udtryk. Køb plakater, der både er stilrene og abstrakte. Resultatet skal nok blive en smuk og stilfuld væg, der viser din smag.

 

Skulpturer

Hvis du ønsker at skabe et fokuspunkt i dit rum, er skulpturer en fantastisk måde at gøre det på. De findes i alle mulige former og størrelser, så du er sikker på at finde en, der passer til dit rum. Skulpturer kan være lavet af forskellige materialer som metal, sten eller træ. Du kan endda finde nogle, der er lavet af genbrugsmaterialer. Skulpturer kan placeres mange steder i dit hjem. Det kan både være ude på badeværelset, samt soveværelset, køkkenet og entreen. Hvis du føler, at du mangler noget i et rum, så kan en skulptur være en god løsning. Skulpturer kan se meget forskellige ud, så du skal vælge noget, du personligt kan lide. 

Kunst på gulvet

Hvis du har meget gulvplads i dit hjem, kan du bruge den til din fordel ved at tilføje kunst på gulvet. Og hvad menes der med kunst på gulvet?  Du kan bruge tæpper eller farverigt gulve som kunstværker. Tæpper kan virkelig lyse et rum op og tilføje farve og mønster. Hvis du vil have noget mere iøjnefaldende, kan du vælge at få lagt noget gulv i en speciel farve. Det er en af de premium ting til boligen, som meget få vælger at overveje. Det kan f.eks. være en gulvflise med et specielt mønster ude på badeværelset. Eller linoleumsgulve ude i køkkenet en festlig farver. Der er masser af muligheder!

Nej til Plastik

En del af Xcale Group

Bygvænget 47
4720 Præstø
Danmark