Rystekugle – en klassiker i ny og forbedret udgave

//

Rystekugler har længe været et populært legetøj, både hos børn og voksne. Men hvorfor er de egentlig så populære? Og hvad er en rystekugle egentlig for en størrelse?

En rystekugle er et legetøj, der består af en kugle, der kan rotere rundt om sin egen akse. Kuglen har normalt en fast form, men den kan også have forskellige former. Rystekugler findes i mange forskellige størrelser, farver og materialer. De fleste rystekugler er lavet af plastik, men de kan også være lavet af andre materialer som f.eks. træ eller metal.

Rystekugler har normalt en diameter på mellem 5 og 10 cm. De kan have forskellige former, f.eks. klodser, krystaller eller figurer. De fleste rystekugler har dog en kugleform.

Grå eller White.

Rystekugler findes i mange forskellige farver, men de mest populære er sorte, grå eller white.

 

Materialet i en rystekugle kan varierer meget. De fleste er lavet af plastik, men andre materialer som f.eks træ eller metal kan også anvendes.

 

En rystekugle virker ved at du ryster den så kuglen begynder at rotere rundt om sin egen akse. Kuglen vil fortsætte med at rotere indtil den stopper igen af sig selv eller bliver stoppet af noget udefra.

Snekugenlenes Bedste Ven!

Det er svært at sige hvorfor rystkuler er blevet så populære, men det kan muligvis skyldes at de er sjove at lege med samtidig med at de giver motion til musklerne i armene og hånden. Rystkuler kan desuden bruges til at afstressende og beroligende for både børn og voksne.

Der findes mange forskellige typer af legetøj på markedet, men ingen legetøj er mere populært end rystkulerne – snekugenlenes bedste ven! Denne type legetøj har underholdt børn i generationer, og det ser ikke ud til at stoppe med det samme! Hvis du leder efter et sjovt og afslappende legetøj, skal du investere i en rystekule!

Nej til Plastik

En del af Xcale Group

Bygvænget 47
4720 Præstø
Danmark