Bedste Smartwatch: Vælg det, der passer til dig

//

Det bedste smartwatch på markedet i øjeblikket er Apple Watch Series 3. Det har et stort og levende display, et stort udvalg af indbyggede apps og fremragende batterilevetid. Series 3 kan også spore din puls og andre sundhedsmålinger, hvilket gør den til et godt valg for fitness-entusiaster. Og takket være dens indbyggede GPS kan du endda bruge den til at spore dine træninger uden din iPhone. Byggekvaliteten er fantastisk, og uret føles meget rart at have på. Uret er en smule tykkere, end jeg kunne tænke mig, men det er ikke nær så omfangsrigt som nogle af de andre smartwatches på denne liste. Det ser også ret pænt ud. Uret skifter mellem guld, sølv og sort alt efter, hvad du vælger at gå til det. Smartwatches er generelt ikke ligefrem kendt for deres modesans, men dette ur ser faktisk godt ud. Det er ikke et stort, men en god start.

5 bærbare medieenheder til at holde dig underholdt på farten

Bærbare medieenheder har revolutioneret den måde, vi forbruger medier på. I stedet for at skulle sidde fast foran en computer eller fjernsyn, kan vi nu tage vores yndlingsfilm, tv-serier og musik med os, uanset hvor vi går. Dette har givet os mulighed for at nyde vores yndlingsunderholdning, mens vi er på farten, uden at skulle ofre noget af kvaliteten.
Nogle af de mest populære bærbare medieenheder inkluderer iPhone, iPad og iPod Touch. Disse enheder giver os mulighed for at se film og tv-serier, lytte til musik og læse bøger. De har også en række apps, der giver os mulighed for at gøre ting såsom at tjekke nyhederne, holde os opdateret på vores sociale netværk og endda spille spil.
Den bedste del ved disse enheder er, at de giver os adgang til vores indhold hvor som helst, hvilket er noget, vi ikke længere kan gøre med vores computere.

Hvilket Apple Watch er bedst for dig?

Der er ikke ét Apple Watch, der er bedst. Forskellige mennesker foretrækker måske forskellige ure af forskellige årsager. Nogle mennesker foretrækker måske Series 4 på grund af dens større skærm, mens andre måske foretrækker det originale Apple Watch, fordi det er mere overkommeligt. I sidste ende kommer det ned til personlige præferencer. Nogle mennesker synes måske, at et ur er mere behageligt end et andet, eller at et ur har flere funktioner, som de kan lide. Hvilket Apple Watch er bedst for dig? Der er ikke noget forkert svar. Jeg formoder dog, at de fleste vil opleve, at Series 4 er deres yndlingsur. Den tilbyder en større skærm, flere sundhedsfunktioner og en hurtigere processor. Hvis du har et originalt Apple Watch, vil jeg foreslå at opgradere til et Series 3 eller Series 4. Hvis du har et Series 2 ur, vil jeg foreslå at opgradere til Series 3.

Link til artiklen

læs mere

Nej til Plastik

En del af Xcale Group

Bygvænget 47
4720 Præstø
Danmark