Tips til en skræmmende makeup til dit Halloween kostume

//

Halloween er ikke blot en aften; det er en oplevelse, en fest for fantasien, hvor vi klæder os ud og bliver til vores vildeste drømme eller mareridt. Nøglen til at fuldende dit Halloween look? En skræmmende makeup! Hvad enten du går i klassiske 80er kostumer eller en original skabelse, kan den rette makeup gøre hele forskellen.

Forbered din hud

Inden vi dykker ned i de skræmmende detaljer, lad os starte med basen. Sørg for, at din hud er ren og hydreret. En god hudplejerutine vil gøre din makeup jævn og holdbar. Overvej at bruge en fugtighedscreme efterfulgt af en primer. Primeren vil give din makeup noget at klæbe sig til, og forhindre den i at smitte af i løbet af aftenen.

Grundlæggende makeup teknikker

Forvandl din hud med foundation. For en skræmmende bleg effekt, vælg en nuance eller to lysere end din normale hudtone. Vil du opnå en zombie-look? En grønlig tint vil gøre tricket. Brug derefter et mørkt pudder eller bronzer for at skabe skygger og konturer. Dette vil give dit ansigt en spøgelsesagtig eller skeletagtig effekt, især når det påføres under kindbenene, langs kæbelinjen og ved tindingerne. Du kan prøve at besøge https://halloweenkostume.dk og finde dit ultimative halloween-kostume.

Øjne: Vinduet til sjælen (eller mangel på samme)

Øjnene er ofte det første, folk lægger mærke til, så gør dem uhyggelige! Brug mørke skygger, som sort, lilla eller dyb rød for at skabe et hulet eller træt look. Eyeliner kan gøre vidundere: træk en tyk sort linje eller prøv med rød for en endnu mere skræmmende effekt. Og glem ikke mascaraen – lange sorte vipper vil give dit blik dybde og intensitet.

For dem, der vil gå skridtet videre, kan farvede kontaktlinser være en game-changer. Forestil dig at kigge ind i spejlet med glødende røde eller kridhvide øjne!

Læber, tænder og mund

Læberne kan være centrum for mange skræmmende looks. En dyb sort eller lilla læbestift kan give et gotisk touch, mens rød kan simulere blod. Ønsker du at blive en vampyr for natten? Overvej falske vampyrtænder. De fås i mange varianter og kan let tilføjes til de fleste 80er kostumer for et retro-dracula look.

Special effects makeup

Her kommer den sjove del! Med special effects makeup kan du skabe realistiske sår, ar eller endda skudhuller. Falsk blod er en Halloween-favorit. Påfør det dristigt for et blodigt look eller dryp det subtilt fra mundvigen for en nyligt-mættet vampyr effekt. Prosthetics, som latex sår eller horn, kan købes færdige eller laves hjemme for dem, der føler sig kreative.

Afslutning og holdbarhed

Efter al den hårde indsats ønsker du selvfølgelig, at din makeup holder hele natten. En setting spray er din bedste ven her. Sprøjt den jævnt over dit ansigt, når du er færdig med din makeup for at forsegle alt på plads. Hvis du danser natten væk i dit 80er kostume, vil en god setting spray sørge for, at din makeup ikke smitter af.

Når festen er forbi, er det vigtigt at fjerne din makeup forsigtigt. Brug en skånsom makeupfjerner og følg op med din normale hudplejerutine. Dette vil hjælpe med at genoprette din huds naturlige balance og forhindre udbrud.

Nej til Plastik

En del af Xcale Group

Bygvænget 47
4720 Præstø
Danmark