Gå glad i bad med en varmepumpe

//

Kan du også nogle gange få en lille fornemmelse af dårlig samvittighed, når du har stået under den varme bruser i længere tid en vanligt? Det kan være, at du trængte til at slappe af i dine muskler og led efter en lang dag, måske skulle du have varmen, eller også nød du bare den luksus, der er forbundet med at lade det varme vand løbe ned over kroppen.

Uanset hvad, så ved vi alle, at vi bør tage både kortere og koldere bade – blandt andet fordi det er en fordel for miljøet.

Vælg en luft til vand varmepumpe

Vi har et meget stort forbrug, og det er noget, der går hårdt ud over klimaet. Det er derfor, vi ser hyppigere og være klimaforandringer end for blot få år siden, og det er noget, der i fremtiden vil tage til i styrke. Derfor bør vi alle ændre en smule på vores hverdag, så vi bliver mere grønne i vores måde at leve vores liv på.

Det kan vi for eksempel gøre med en varmepumpe luft til vand. Den sikrer nemlig, at du kan blive ved med at tage dine lange, varme bade – forskellen er bare, at du kan gøre det med meget bedre samvittighed.

Hvornår sparer du penge?

Fremfor at øge dit energiforbrug og varmeforbrug når du tager de lange bade, vil du nemlig med en luft til vand varmepumpe opleve fordelen ved en naturlig kilde. Varmepumpen bruger fra jordens naturlige ressourcer, og derfor har den et meget lavere energiforbrug.

Den kan derfor vise sig at være billigere i drift for dig, og derfor kan der her også være tale om et økonomisk spørgsmål. Du skal dog først investere i en god varmepumpe og få den installeret korrekt – herefter kan du regne dig frem til, hvornår du kan begynde at nyde din besparelse.

Nej til Plastik

En del af Xcale Group

Bygvænget 47
4720 Præstø
Danmark