Bagom virksomheden Sage

//

Sage: Hvem er de, og hvilke populære produkter tilbyder de?

Sage er et australsk mærke, kendt for at levere førsteklasses husholdningsapparater, der kombinerer funktionalitet, innovation og design. Med en filosofi, der fokuserer på brugervenlighed og avanceret teknologi, har Sage positioneret sig som en af de førende producenter af køkkenudstyr i premiumsegmentet. Firmaet blev grundlagt i 1932 under navnet Breville, men bruger i dag navnet Sage i Europa for at skelne sig fra deres globale brand.

Sage er særligt kendt for deres kaffemaskiner, blendere og ovne, men deres produktportefølje spænder bredt og omfatter alt fra slowjuicere til avancerede foodprocessorer. Firmaet har gennem årene udviklet en række produkter, der har vundet anerkendelse for deres præstation, design og holdbarhed. Dette gør dem til et populært valg blandt hjemmekokke og professionelle, der ønsker det bedste til deres køkken.

Populære produkter fra Sage

Sage Barista Express  
En af deres mest populære kaffemaskiner, Sage Barista Express, giver hjemmebaristaer mulighed for at brygge en kop kaffe af professionel kvalitet. Den indbyggede kaffekværn og præcise mælkeskummer gør det nemt at tilpasse sin kaffeoplevelse efter personlige præferencer.

Sage Smart Oven Pro
Denne alsidige ovn er kendt for sin evne til at erstatte mange traditionelle ovnfunktioner med sin smarte teknologi. Med en række forudindstillede madlavningsprogrammer og præcis temperaturkontrol kan brugeren opnå perfekte resultater, uanset om det er bagning, stegning eller grillning.

Sage The Fresh & Furious Blender 
Denne blender kombinerer kraft og alsidighed, hvilket gør den ideel til både smoothies, supper og isblandinger. Den er udstyret med et unikt knivdesign og en kraftig motor, der sikrer, at alle ingredienser blendes jævnt og hurtigt.

Sage Pizzaovn: Innovation til hjemmebagte pizzaer

Et af deres nyere og meget populære produkter er Sage The Smart Oven Pizzaiolo, som har revolutioneret måden, folk laver pizza derhjemme. Denne Sage pizzaovn er designet til at efterligne de høje temperaturer og hurtige bagetider, som man normalt kun ser i traditionelle træfyrede pizzaovne. Pizzaiolo kan nå op på 400°C, hvilket betyder, at en autentisk, sprød pizza kan tilberedes på få minutter.

Ovnen er udstyret med avanceret varmeoverførselsteknologi, som sikrer jævn bagning, både når det kommer til bund og topping. Dette giver en perfekt balanceret pizza, der er sprød på ydersiden og luftig indeni, præcis som man kender det fra en italiensk pizzeria. Med sin kompakte størrelse er Pizzaiolo ideel til både små køkkener og hjemmekokke, der ønsker at bringe pizzabagning op på et professionelt niveau.

Sage er en virksomhed, der konsekvent leverer køkkenprodukter af høj kvalitet og innovativ teknologi. Fra deres avancerede kaffemaskiner til den revolutionerende pizzaovn, tilbyder Sage løsninger, der forenkler madlavning og hæver niveauet af hjemmebryggede og -bagte delikatesser. Uanset om du er passioneret barista, pizzamester eller blot en, der ønsker det bedste til dit køkken, har Sage noget at byde på.

Nej til Plastik

En del af Xcale Group

Bygvænget 47
4720 Præstø
Danmark