De 3 dage som jeg ikke kunne vente på

//

Jeg kunne ikke tænke på andet end den nyhed min mor lige er kommet med. Hele familien skal sammen til Hundigestrandcamping.dk. Det glædet jeg mig virkelig til. Min mor har lejet en plads på deres campingplads hvor vi skal bo i vores camping. Det glædet jeg mig virkelig til. Men der var stadig 3 dage til, og nu skulle jeg først i skole. Så jeg tog i skole, og var der til klokken 14. Det var ikke en af de helt hårde dage. I Pausen tog jeg ud med nogle venner hvor vi spillede fodbold. Jeg elskede fodbold, og det var bare min ynglings sport. Efter skole tog jeg i centeret med nogle venner. Der tog vi lige op og trænet. Der trænet vi alligevel ret længe. Jeg tror vi trænet i cirka 2 timer. Det plejer vi ellers ikke. Vi plejer at træne i en time, men jeg tror bare vi følte os ekstra friske i dag. Efter træning var vi alle vildt sultne. Jeg kunne spise alt, og jeg havde bare brug for at få noget at spise med det samme. Vi havde lidt svært med at beslutte os, da vi alle ville have noget forskelligt, men det endte med at blive en restaurant med buffet. Det var også lækkert, og vi hyggede os. 

3 dage senere 

Der var så gået 3 dage, og det ved vi godt hvad betyder. Jeg skulle endelig hen til Hundigestrandcamping. Det var så smukt og hyggeligt derhenne. Ikke nok med det, så var der virkelig fredeligt. Jeg glædet mig virkelig til at bruge den næste uge på det her. Jeg fik af vide at der var minigolf tæt på, at det elskede jeg bare. Det skulle jeg spille hver dag. Intet er bedre end minigolf. Man kunne også gå lange hyggelige ture, som jeg også glædet mig til. 

Nej til Plastik

En del af Xcale Group

Bygvænget 47
4720 Præstø
Danmark