De flotteste akvarie dekorationer

//

Når man har et akvarie, så er det vigtigt, at det også er flot at kigge på. Et akvarie skal forestille sig havets bund, så realistisk som muligt. Selve udsmykningen og den dekorative del af det at have et akvarie, er ikke bare for vores skyld, men faktisk også får fiskenes skyld. Fisk bruger nemlig planter og alle de andre dekorationer til at gemme sig i og omkring.

Man kan købe sig fattig i dekorationer til sit akvarie, men vigtigst af alt, så skal man finde en balance, så der hverken er for mange eller for lidt dekorationer. Hvis der er for mange ting i akvariet, kan det hurtigt komme til at se rodet ud, og alt efter hvor mange fisk du har, vil det også optage for megen plads. Der må ej heller være for lidt, for så vil akvariet se tomt ud, og fiskene vil have minimale muligheder for at gemme sig.

Det bør du have i dit akvarie

Man kan købe mange forskellige ting til sit akvarie, og man bør så vidt muligt, finde ud af, om man går efter en bestemt stil i sit akvarie. Måske man kører det helt tropiske med mange farver, ligesom et ægte koral? Eller måske du vil gøre den mere neutrale danske havbund? Du må i hvertfald have en masse planter, som skaber liv og giver gode gemmesteder. Det kan både være ægte planter, som også bidrager ilten i vandet, men plastikplanter er faktisk også gået hen og blevet populære, fordi de ikke vokser, og så fås de i forskellige farver og former.

Lavasten eller drivtømmer, til udsmykning af bunden, som har huller, som fiskene kan svømme ind og ud af. Når det hele pynter i akvariet, så kan du også overveje at montere et folie på bagsiden af akvariet. Det vil skabe en helt anden stemning, sammen med dekorationerne, og lige give prikken over i’et. Køb akvarie dekorationer lige her.

Nej til Plastik

En del af Xcale Group

Bygvænget 47
4720 Præstø
Danmark