En tæpperenser er perfekt til rengøring af bil, camping og båd

//

At rengøre interiør i biler, campingvogne eller både kan ofte være en yderst omfattende opgave. Ligemeget hvor omhyggeligt du passer på dine køretøjers sæder og tæpper, kræver de bare en grundig rengøring af og til. Det kan uden de rette redskaber hurtigt blive en opgave, som ikke blot kræver en masse tid, men også en masse håndkraft at løse. Foruden manuel rengøring via klude, er støvsugeren også en potentiel løsning. Som du nok ved støvsugere yderst effektive til at rengøre overflader, men de er ikke i stand til at komme helt ned i fibrene på tekstilet, hvori der kan findes overraskende meget snavs. Så vil du sikre dig ordentlig hygiejne din bil eller andre køretøjer, bør du derimod snarere rette blikket mod en tæpperenser.

Tæpperenseren er en støvsuger der sprøjter med sæbevand!

Tæpperensere minde regentlig på mange måder alindelige støvsugere, dog med en central forskel. De er nemlig i stand til at sprøjte rengøringsmiddel (som maskinerne selv doserer) helt ned i tekstilernes fibre, hvilket gør det muligt at fjerne selv de mest genstridige former for pletter og bakterier. Når snavset er opløst, suges det sammen med vandet op i en separat beholder som blot tømmes og skylles ren efter brug. Så let er det at rengøre tekstiler med en tæpperenser!

Modellerne er desuden yderst effektiv i at forebygge lugte, da tæpperensere gør det muligt at rense bakterier helt ud af stoffet. 

Mange nytte funktioner og mange modeller til rensning af sæder, hynder og måtter

Med en tæpperenser får du altså mange nyttige rengøringsfunktioner i en og samme maskine, men samtidig findes der også stor variation inden for de forskellige modeller på markedet for tæpperensere. Derfor er det centralt at du ved hvordan dine behov ser ud, inden du lægger dig fast på en maskine, så vi kan finde den helt perfekte model til dig.

Helt grundlæggende skal du vælge ud fra om din tæpperenser hovedsageligt vil være til privatbrug, eller om den skal anvendes i professionelle sammenhænge som fx. til bilklargøring. Skal du blot rengøre dit personlige køretøj af og til, vil en hobbymaskine til privat anvendelse uden tvivl være tilstrækkelig til dine behov.

Flydende eller tørrens – det afhænger af dit behov

Der findes desuden to måder at at rengøre tekstilerne med, henholdsvis Spray-Ex metoden som gør brug af rensevæske og I-Capsol metoden som anvender krystalliserende tabletter.

I-Capsol metoden anvendes hovedsageligt til højt trafikerede arealer, da tekstilerne hurtigere tørrer med den. Hvis du blot skal rense nogle bilsæder og lignende, bør Spray-Ex metoden dog være helt fin til dit behov, selvom den efterlader overflader en smule fugtige. 

Derudover er der også stor forskel på maskinernes størrelse og kapacitet, som går fra 8 m2 pr. time og helt op til 1000 m2 pr. time på de store professionelle modeller. Skal du hovedsageligt bruge din tæpperenser til bilsæder og lignende, bør du gå med en af de kompakte modeller, som tilbyder høj mobilitet og effektivitet til en lav pris.

Vælg efter behov – så får du den rigtige tæpperenser

Hvordan end dine behov skulle se ud, vil det være svært at se forbi tyske Kärhers modeller. 

Kärcher er førende på markedet for tæpperensere, og har alt fra de effektive hobbymodeller til de store professionelle maskiner. 

Så er du træt af at skulle kæmpe med at opretholde hygiejnen i bilen, i campingvognen eller på båden, kan du erhverve en tæpperenser i dag og gøre rengøringen let som ingenting!

Nej til Plastik

En del af Xcale Group

Bygvænget 47
4720 Præstø
Danmark