Grønne overvejelser til grønne bygninger

//

Den grønne bebyggelse

Har du ligesom mange andre brugt coronatiden produktivt og konstruktivt? Der er tusindevis af danskere der har brugt de mange måneder på at bygge, gøre ved og lave deres egne ting og sager. Nogle er begyndt at hækle, nogle er begyndt på deres gamle sportsgren igen og andre er begyndt at dygtiggøre sig indenfor madlavning. Mange fritidsklubber, på trods af at være ramt af nedsat funktion, har foretaget tilbygninger eller nedskæringer, renovationer og lignende på deres bygninger. For første gang har det grønne været i fokus. Aldrig har vi brugt mere tid på at dygtiggøre os selv indenfor dette fag og aldrig har vi brugt så meget tid på at se Youtube videoer om dette emne. Sportsforeninger især har været gode til at genfortollke sit grønne image både i form af reklame, og i form af nye grønne initiativer.

Det grønne drivhus

Som ovenstående også gad udtryk for er der mange danskere der genoptog deres gamle hobbyer og tidligere sportsgrene. Drivhusets emne er ingen undtagelse. Flere og flere er begyndt og har været begyndt på at bygge deres egen drivhus hvor de kan både nyde aften og morgensolen og nyde de grøntsager der skulle vokse der. Personligt har vi også bygget vores egen drivhus/udehus hvorfra vi bruger utallige timer. VI kan varmt anbefale at få anskaffet sig sådan et eller bygge det selv. Stemningen derinde er noget helt særligt uanset årstiden. Om sommeren bruger vi mange aftentimer derinde med drinks og chips og fortæller røverhistorier om gamle dage. Om vinteren bruger vi mange morgentimer i weekenden. Varm kakao og kaffe holder os varme samt et stykke kage til den søde tand.

Det grønne fritidshus

Har du selv været medlem af en fritidsklub eller har du nogle børn der er? SÅ ved du hvor stor en betydning det kan have for deres opvækst og deres hverdag. Det er et sted af helle hvor de kan lukke ørene for hverdagens strabadser, lektier, måske dårige oplevelser. Mor og far kan også godt få lidt tone på i løbet af en lang uge, hvorfor de ligesom børnene har behov for frirum. Det kan med god grund findes i et fritidshus eller rum. Men lad dig ikke snyde af de barnlige konnotationer du måske får til ordet. Der findes mange voksen-fritidshuse. Det kan være i form af vinklubber, og alt fra sportsorienterede til akademiske klubber der giver dig fuldstændigt det du er vant til fra barnsben.

Nej til Plastik

En del af Xcale Group

Bygvænget 47
4720 Præstø
Danmark