Hvor finder man god alkoholrådgivning hvis man bor i København?

//

Find god alkoholrådgivning hvis du bor i København?

Hvis du bor i København og leder efter god og pålidelig alkoholrådgivning, er du kommet til det rette sted. I dette blogindlæg vil vi give dig en liste over velrenommerede rådgivere, som kan hjælpe dig med at overvinde dine alkoholproblemer. Så du skal ikke vente længere – læs videre for at få mere information!

Første på vores liste er alkoholbehandlinger.dk som tilbyder gratis alkoholrådgivning København. Denne organisation tilbyder en række tjenester til at hjælpe dig med at overvinde dine alkoholproblemer, herunder individuel rådgivning, familieprogram mm. De har også en hjælpelinje, som du kan ringe til alle året dage, hvis du har brug for akut hjælp.

Hvis du er på udkig efter en personlig service, anbefaler vi, at du kontakter deres rådgivning direkte og aftaler en personlig samtale. De har nemlig mange års erfaring med at hjælpe folk med alkoholproblemer, og de vil være i stand til at skræddersy deres råd til din specifikke situation.

Rådgivning for pårørende til en med alkoholproblemer.

Hvis du er pårørende til en der drikker lidt for meget kan du også kontakte alkoholbehandlinger.dk eller Dyscon.dk for rådgivning. De har hjulpet og rådgivet tusinde af familier ud af alkoholmisbrug og kan også hjælpe dig eller din familie. De kan begge kontaktes online eller på telefon 70205501 som er åben for alkoholrådgivning alle årets 365 dage.

Hurtig hjælp er vigtig

Hvis du er pårørende til en der gerne vil have hjælp til et alkoholproblem, er det vigtigt at søge hjælp hurtigt inden motivationen til forandring forsvinder igen.

Så der har du det – vores bedste bud på, hvor du kan finde god alkoholrådgivning i København. Vi håber, at disse oplysninger vil hjælpe dig med at få den hjælp, du har brug for til at overvinde dit alkoholproblem. Tak for din læsning!

Hvis du fandt dette blogindlæg nyttigt, må du gerne dele det med dine venner og familie

slutningen af indlægget

 

 

 

 

 

Nej til Plastik

En del af Xcale Group

Bygvænget 47
4720 Præstø
Danmark