Hvordan bruger man en ravlygte i naturen?

//

Rav er en fossiliseret træharpiks, som kan findes på strandene. Hvis du skal finde rav, vil en ravlygte gøre det nemmere for dig at finde det, fordi den oplyser det og gør det mere synligt. Med en ravlygte kan du se, hvad der gemmer sig i sandet, stenene og endda tang. Og det bedste? Ravlygter er nemme at bruge. De er lette og bærbare, så de er perfekte til at tage med dig på camping eller på opdagelse i naturen. De fylder ingenting i tasken eller lommen, så du kan altid have den på dig helt uden besvær.

En smart og praktisk ravlygte

Et ravlys oplyser rav, så du bedre kan få øje på det. Men hvad er en ravlygte? Ravlygte til at finde rav er et værktøj, der hjælper dig med at finde mere af den dyrebare ædelsten, som er blevet indsamlet fra gamle træer og dyr i århundreder. Det er en smart og praktisk måde at øge dine chancer for at finde denne smukke sten på din næste strandtur.

Rav til smykker og kunst

Ravlygte kan anvendes til forskellige ting – som fx smykker og kunst. Hvis du er heldig nok til at finde rav på stranden, skal du sørge for at tage det med hjem, hvorefter du kan tænke over, hvad du ønsker at omdanne det til. Det kan være, at du kan få dit rav ind i øreringe, et armbånd eller en halskæde. Du kan også anvende det til en fin æske eller et smykketrin, som du kan forære i gave. På den måde kan du gøre en hvilken som helst ting ret personlig, når det indeholder det rav, du helt selv har fundet. Det kan naturligvis godt være, at du ikke lige har de nødvendige redskaber til at kunne gøre alt dette. Men her kan du fx få hjælp ved at gå til en guldsmed, hvor du kan betale dig fra at få de rav indlejret i smykker. Du kan endda gå så meget op i det, at du helt selv, eventuelt sammen med guldsmeden, kan designe dine egne smykker, så du får dem helt som du ønsker det. Og på den måde kan du bedre på forhånd se, hvordan smykket og dit rav i smykket kommer til at se ud, så du har mulighed for at finjustere, indtil du ender ud med det helt perfekte og personlige smykke.

Nej til Plastik

En del af Xcale Group

Bygvænget 47
4720 Præstø
Danmark