Kurset der udviklede mig

//

Jeg er projektleder, der besluttede at tage et online PRINCE2 Practitioner-kursus for at styrke mine færdigheder og avancere min karriere. Det valgte jeg at tage hos Mentorix.dk. 

 

Jeg havde allerede en solid baggrund inden for projektledelse og var bekendt med PRINCE2-metoden gennem min tidligere PRINCE2 Foundation-certificering. Men jeg ønskede at tage det næste skridt og opnå en dybere forståelse af metoden for at kunne håndtere komplekse projekter mere effektivt. 

 

Online-uddannelsesplatformen tilbød mig muligheden for at studere på min egen tid og i mit eget tempo, hvilket passede godt til mit travle arbejdsliv. Jeg kunne logge ind på kurset fra min computer eller endda fra min mobiltelefon, hvilket gav mig fleksibilitet til at lære, uanset hvor jeg befandt mig. 

 

Kurset var struktureret og omfattende og omfattede både teoretisk viden og praktiske eksempler. Jeg fulgte undervisningsvideoer, læste kursusmateriale og arbejdede med praktiske opgaver for at anvende PRINCE2-metoden i forskellige scenarier. Jeg havde også adgang til online diskussionsfora og kunne interagere med andre kursister og få vejledning fra erfarne instruktører. 

 

En af fordelene ved det online kursus var, at jeg kunne gennemgå og repetere kursusmateriale efter behov. Jeg kunne gå tilbage og se undervisningsvideoer, genlæse bestemte afsnit i kursusmaterialet og tage noter, alt sammen i mit eget tempo. Dette gjorde det muligt for mig at forstå koncepterne grundigt og stille spørgsmål, når jeg havde brug for yderligere klarhed. 

 

Efter at have fuldført kursusmaterialet følte jeg mig forberedt til at tage PRINCE2 Practitioner-eksamen. Jeg tilmeldte sig eksamen online og kunne vælge en bekvem tid og placering til at gennemføre den. Eksamenen var omfattende og testede mine evner til at anvende PRINCE2-metoden i komplekse projektscenarier. Jeg var godt forberedt takket være det omfattende online kursus. 

 

Jeg bestod min PRINCE2 Practitioner-eksamen og blev certificeret som en erfaren og kompetent PRINCE2 Practitioner. Jeg følte sig mere selvsikker og var i stand til at anvende PRINCE2-metoden på en mere avanceret måde i mine projekter. Min certificering blev også et værdifuldt aktiv i mit CV og åbnede døre til spændende karrieremuligheder inden for projektledelse. 

Nej til Plastik

En del af Xcale Group

Bygvænget 47
4720 Præstø
Danmark