Lån penge når du er på ferie

//

Har du nogensinde haft brug for nogle flere penge på en ferie, og har du ikke haft mulighed for at skaffe dem, kan det nu nemt lade sig gøre, hvis du nogensinde havner i sådan en situation igen.

 

For du kan nemlig let søge om et lån, når du er på ferie i udlandet. Er du dansk statsborger og ikke registreret i RKI, er det intet problem at ansøge om nemme lån fra en dansk låneudbyder via nettet, selvom du er i udlandet.

Ansøg via din mobil

Er du på ferie, og har du brug for et lån, kan du med fordel vælge at ansøge direkte fra din mobil. Så bliver det ikke nemmere at få et lån, og du skal ikke have din computer eller andet med på ferie for at få adgang til at låne penge.

 

Så længe du bare har dig en smartphone med adgang til nettet, er der ingen problemer i at låne penge online. Du skal bare leve op til de basale krav fra udbyderen, men det skal du jo uanset, om du låner hjemmefra eller fra en ferie. Lån penge som 18 årig.

Du skal bruge dit NEMid

Det er dog vigtigt, at du har dit NEMid med dig, hvis du ikke har det på din mobil som app, da du skal bruge det til at underskrive din låneaftale. Har du ikke et gyldigt NEMid, kan du ikke skrive under på lånet, og så har du ikke mulighed for at låne pengene.

 

Derfor kan det blandt andet være en rigtig god idé at få appen med NEMid på din mobil, så du ikke ender med at stå i en situation, hvor du ikke har fået dit NEMid med dig. Har du endnu ikke NEMid appen, kan du med fordel hente den nu.

Mulighed for at ansøge fra hele verden

Så længe du bare har adgang til internettet fra en smartphone, er det ikke noget problem at ansøge om et lån, uanset hvor i verden du befinder dig. Så længe du bare kan underskrive med dit NEMid, kan du altså nemt ansøge fra en mobil, uanset om du så er i Aarhus, på Mallorca eller i USA.

 

Så det er meget godt at skrive sig bag øret, hvis du en dag står i udlandet og har brug for penge akut. Så er det bare med at hive fat i din mobil og sende en låneansøgning afsted.

Nej til Plastik

En del af Xcale Group

Bygvænget 47
4720 Præstø
Danmark