Med hjælp fra en kompetent massør i Lyngby kan du forbedre dit helbred

//

Styrk dit helbred med hjælp fra en dygtig massør i København

En fantastisk massage kan ikke kun hjælpe dig med at få det bedre, så længe det varer, men den kan også hjælpe dig med at leve et sundere liv på lang sigt ved at forbedre dit generelle helbred, dit humør og din energi.Med en stresset livsstil kan du også forebygge en række livssygdomme, der er forbundet med stillesiddende arbejde og måske ikke nok motion i din daglige rutine, ved at få regelmæssig massage.

Massage kan hjælpe med at lindre stress

Når du får massage regelmæssigt, bliver din krop bedre og bedre til at modtage behandlingen. Som følge heraf kan din massør gå dybere ind i dine muskler, hvilket effektivt styrker blodcirkulationen, reducerer spændinger og myoser og samtidig stimulerer produktionen af endorfiner i din krop.

Endorfiner er et naturligt hormon, der fremmer både afslapning og eufori i kroppen. Når din krop frigiver endorfiner, har du derfor en følelse af balance mellem dit fysiske og mentale helbred – det vil sige, at krop og sind hænger sammen. Så det er ikke kun på det fysiske plan, at du oplever ro, afslapning og harmoni. Det er også på det mentale plan – og fordelene rækker langt ud over de timer, du bruger på at modtage den terapeutiske massage.

Immun systemet styrkes af massage

Det kan virke meget usandsynligt, men massage kan faktisk styrke dit immunforsvar. Forklaringen er, at massagen – som har til formål at rette op på din dårlige kontor-holdning – også tager fat omkring fordøjelses systemet.

Når du sidder hele dagen lang bøjet over din arbejdsstation, komprimerer du tarmene og hæmmer fordøjelsesprocessen. Vores immun system, som i høj grad er afhængigt af tarmens funktion, kan resultere i hyppigere sygdomme og en generel forringelse af helbredet. Reduktion af smerter og betændelse hjælpes af massage, hvilket gør det muligt for immun systemet at arbejde under ideelle omstændigheder. For yderligere oplysninger om massagens helbredende fordele, se https://www.sagamassage.dk/

Nej til Plastik

En del af Xcale Group

Bygvænget 47
4720 Præstø
Danmark