Minirensningsanlæg til rens af spildevand

//

Bor du på landet, og er du for langt væk fra det offentlige kloaksystem? Hvis ja, kan det være nødvendigt at installere et minirenseanlæg. Disse anlæg bliver mere og mere populære, efterhånden som folk flytter længere væk fra byerne og ind i landområderne. Et minirenseanlæg holder fast materiale tilbage i det spildevand, som udledes fra huset – fx toiletpapir. Spildevandet løber derefter ind i et behandlingsafsnit med en bakteriekultur, der æder alt i det tynde spildevand.  Når denne proces er klaret, er spildevandet nu så rent uden faste materialer, at det er muligt at lede det direkte ud i de danske søer.

Tænk på naturen og miljøet

Vi skal tænke på naturen og miljøet, og det er derfor, at installationen af et minirensningsanlæg er vigtigt. Sørg for at vælge en god placering til dit system, og følg altid producentens anvisninger for installation og brug. Miljøet og planeten er under stor belastning, så det er vigtigt, at vi alle gør vores del for at hjælpe. Installation af et minirensningsanlæg er en måde, hvorpå du kan reducere udledningen af dårlige ting ud i naturen. Bare tænk på de positive forskelle, hvis alle hjem i landet installerede deres eget minirenseanlæg, hvor det er muligt.

Sørg for at installere dit system korrekt og vedligehold det regelmæssigt for at sikre, at dit spildevand bliver sorteret korrekt, så du bibeholder det rene spildevand. Hvis du er i tvivl om noget, så kontakt en professionel, hvis du har spørgsmål eller bekymringer om installation eller vedligeholdelse af dit minirensningsanlæg.

Når det er installeret, er det bare med, med god samvittighed, at nyde tanken om, at du har gjort en god og positiv indsats for kun at udlede naturligt og rent vand ud i naturen, så den ikke bliver belastet eller forurenet.

Nej til Plastik

En del af Xcale Group

Bygvænget 47
4720 Præstø
Danmark