My Beautiful Dark Twisted Fantasy – Et nærmere kig på Kanye Wests album

//

En af vor tids mest populære og anerkendte rappere, Kanye West er nu iværksætter, pladeproducer og modedesigner. His My Beautiful Dark Twisted Fantasy er et kraftfuldt album, der vil være et must-have til din samling. Dette album er spækket med innovative ideer, der får dig til at føle dig som en konge. Hvis du ikke er bekendt med Kanye West, bør du starte med denne sang. Læs mere på world-of-watch.com

Min smukke Dark Twisted Fantasy
My Beautiful Dark Twisted Fantasy er et hiphop-album af Kanye West. Den blev udgivet den 22. november 2010 gennem Def Jam Recordings og Roc-A-Fella Records. Albummet blev udgivet efter en periode med kontroverser omkring kunstneren. Albummet har dog fået generelt positive anmeldelser og har solgt godt. Lad os se nærmere på dette projekt. Nedenfor er nogle af albummets højdepunkter.

‘Runaway’ er et ni minutters nummer, der tager lytterne med på en rejse gennem Wests psyke. Sangen blev skrevet efter Taylor Swift-skandalen, og den byder på en ode til douchebags overalt. Albummet slutter med en klagesang over hans egne krumspring fra hans fortid. Det er den perfekte måde at slappe af fra en hektisk dag på arbejdet.

Mange lyttere har rost ‘Devil in a New Dress’ som et af de bedste numre på albummet. Det er forståeligt, da der er flere grunde til banens popularitet. Beatet er sensationelt, og Bink!’s koteletter lyder, der minder om Kanye’s tidlige værk. På trods af dets åbenlyse påvirkninger er dette nummer stadig utroligt iørefaldende, og det er et af albummets højdepunkter.

‘Beautiful Dark Twisted Fantasy’ er uden tvivl Wests bedste album. Selvom hans personlige arv synker, har han efterladt sig en musikalsk arv, der fortjener anerkendelse. Albummet er et perfekt eksempel på et mesterværk, og dets rapgeni fortjener en Grammy-nominering i 2016.

Albummet har en rig historie af ros og kritik, og Kanye West har formået at gøre sit comeback med en potent platform. Hans album ‘Beautiful Dark Twisted Fantasy’ fra 2010 er en tilbagevenden til formen efter et længere fravær. Albummet blev dog mødt med megen kontrovers som følge af en hændelse, der involverede Taylor Swift. Den resulterende kontrovers førte til, at Lady GaGa aflyste sin turné, fordi albummet ikke var godt nok til hende.

Afslutningen af ​​’Beautiful Dark Twisted Fantasy’ er en rullende produktion og er spækket med proklamationer fra rapperen. Albummet slutter på en høj tone med et spoken word af Gil Scott-Heron. Denne sang er Kanyes forsøg på en satire, der får dig til at grine og græde. Selvom hans tekster nogle gange er deprimerende, formidler de et budskab.

Albummets kunst afslører en kompleks historie om Kanye. Dets stemningsfulde forsidebillede viser Kanye viklet ind i en bevinget kvinde. Kunstneren George Condo designede fem versioner af albummets cover, og Kanye censurerede den første. Hans første forsøg på et cover blev censureret af etiketten for at være for provokerende og stødende. I sidste ende er albummet en opsummering af Kanyes liv, og sangene er mere end bare rap. Læs mere på epitherapeutics.dk

Nej til Plastik

En del af Xcale Group

Bygvænget 47
4720 Præstø
Danmark