Økologiske hudpleje cremer og olier

//

Krystal & HealerHuset har fået mange økologiske hudpleje produkter, bl.a. den super lækre Kollagen Dagcreme og den nye serie af NatCremer.

Brug som udgangs punkt kun økologiske produkter på din hud

Krystal & HealerHuset sælger mange forskellige slags økologisk hudpleje produkter både eyecontur nat/dag cremer og olier til huden på kroppen, dit hår og din skønhed. Vi har mange kosmetiske produkter hvor der ikke er en masse unødige tilsætningsstoffer, og hvis du her på denne tid af året ønsker at forkæle dig selv, så bør du være opmærksom på alle de produkter, der ikke har en masse herbisider og pestisider, tungmetaller og en masse unødvendig sprøjtegifte. Man kan måske end da sige at hvis du vælger økologiske hudpleje produkter, så er du mere sikret iforhold til at udvikle allergier og eksemer på grund af den kosmetik du bruger.

Cremer & Kosmetik til fantasi priser

På det kosmetiske marked, bliver danskerne i øjeblikket oversvømmet med kosmetiske produkter, til fantastiske priser, noget der mange gange er for godt til at være sandt, og mange af disse cremer / olier indeholder da også mange gange en masse kemi, som du bestemt ikke engang ville proppe på dit eget barn, men mange tænker ikke over det, og det vil vi forsøge at lave om på, derfor sælger vi kun de bedste produkter til din hud. Find lige det, du skal ønsker til en fantastisk pris i butikken, og vi har oliernee som du kan blande op i dine egne, ansigtsmasker, hudcremer, dagcremer og nat cremer, scrub, lotion og kropsolier alle er økologiske udgaver, og det vil din hud helt sikkert takke dig for på længere sigt, da du derved plejer din hud.

Mikroplast og cremer

Det er heldigvis ikke nødvendigt at bruge mikroplast i kosmetiske produkter mere, som mange bruger, disse bidrager iøvrigt til at små plastikperler rryger ud i naturen, og i værste fald ender disse i maven på alle de små og store dyr/fisk mm., der lever i havet, hvilket så kan gøre at du risikerer at spise det, NÅR du spiser din mad, hvilket jo ikke er særlig rart.

Alle kæmper for miljøet og nu kan du også gøre noget ved ikke at bruge kosmetik/cremer med mikroplast, og EU arbejder da også på at indføre et forbud mod mikroplast. DOG ER DER ENDNU ikke en hel klar og entydig definition af, hvad mikroplast er. Hvilket jo er vigtigt at få på plads, så man over hele verden og ikke mindst i EU kan lave en klar regel og forbyde de skadelige produkter. Mikroplast navnlig i kosmetik og plejeprodukter har længe haft bevågenhed fra forbrugere og erhvervslivet og nu forsøger Krystal 6 HealerHuset altså også at hjælpe forbrugerne.

Nej til Plastik

En del af Xcale Group

Bygvænget 47
4720 Præstø
Danmark