Ønsker du at begynde at drikke mere vand? Kig med her

//

Måske du har lagt mærke til, at du ikke så tit tænker på at tage noget at drikke, og når du så endelig tager en tår vand, så er det meget lidt. Det kan resultere i, at du kommer til at føle dig træt, ondt i hovedet og bare ikke så godt tilpas. Vand er meget nødvendigt for, at du har det godt, og det er klart, at du ikke skal risikere at få det dårligt. Nu hvor der begynder at blive varmere, så er det også mere og mere relevant at se på, hvordan du faktisk kan komme til at drikke mere vand, og hvad du kan gøre for at motivere dig selv til det. 

 

Køb mere kildevand

Det kan være en hjælp hele tiden at have en flaske kildevand til at stå i køleskabet, som du kan drikke. Det er lækkert, det er koldt og så er det nemt lige at få sådan en flaske med, når du skal på arbejde eller ud ad døren. At gøre det hele nemt for sig selv er også en god faktor for at motivere sig selv, fordi der bare ikke rigtigt heller er nogle undskyldninger for ikke at gøre det på denne måde, når det er så tilgængeligt. 

 

En vandflaske, hvor du kan se, hvor meget du drikker på en dag

Der findes mange vandflasker i dag, hvor du kan holde øje med, hvor meget du har drukket de dage. Det kan gøres ved, at du bare ved, at du skal igennem to af disse vandflasker. Her er der så målinger på siden af vandflasken, så du fylder den bare op igen, når den er tom, og så ved du bare, at du i løbet af resten af dagen skal have drukket det færdig. I starten kan det være svært at drikke meget. 

Nej til Plastik

En del af Xcale Group

Bygvænget 47
4720 Præstø
Danmark