Ombetrækning af stole sparer dig penge

//

Vidste du, at du kan spare penge på nye møbler ved at ombetrække dine gamle stole i stedet? Det er sandt! I dette blogindlæg vil vi diskutere fordelene ved at ombetrække stole og give dig nogle tips til, hvordan du selv kan gøre det. Genbrug af stole er en fantastisk måde at spare penge på, og det er også med til at reducere affaldet. Så hvis du leder efter en måde at spare nogle penge på, så overvej at give dine gamle stole nyt liv med ombetrækning af stole.

Ombetrækning af stol

Sådan ombetrækker du en stol med nyt stof: Du skal bruge:

  • En stol
  • Nyt stof
  • En saks
  • Hæftepistol
  • Hammer
  • Hæfteklammer (valgfrit)

En guide

Det første, du skal gøre, er at fjerne det gamle stof fra stolen. Det kan du gøre ved enten at tage stoffet af stellet eller ved at skrue sædet af stolen. Når du har fjernet det gamle stof, er det tid til at begynde at tilføje det nye stof. Start med at skære et stykke nyt stof til, der er lidt større end det gamle stykke stof. Brug derefter en hæftepistol til at fastgøre det nye stykke stof til stolens ramme. Når du har fastgjort alle fire sider af det nye stykke stof, kan du klippe det overskydende stof af med en saks. Hvis du ikke er sikker på, hvordan du gør det, er der masser af vejledninger på nettet, som kan hjælpe dig.

Få hjælp til opgaven af en professionel

Det er ikke svært at ombetrække en stol, men det kan være tidskrævende. Hvis du ikke har tid eller tålmodighed til at gøre det selv, kan du altid hyre en professionel til at gøre det for dig. De vil normalt tage penge pr. time, så det er vigtigt at få et overslag, før du hyrer nogen.

Sådan finder du den bedste til at ombetrække din stol.

Når du leder efter en person, der kan ompolstre din stol, er det vigtigt at finde en person, der har erfaring og et godt ry. Du kan spørge familie og venner om anbefalinger, eller du kan søge på nettet. Når du har fundet en person, skal du sørge for at spørge dem om deres erfaring og få et overslag, før du hyrer dem. Erfaring er vigtig: du vil have en person, der ved, hvad han/hun laver, og som kan gøre det hurtigt. Et godt omdømme er også vigtigt: Du vil være sikker på, at den person, du ansætter, vil gøre et godt stykke arbejde og ikke beskadige din stol. Når du har fundet en person til at ompolstre din stol, er det eneste, du skal gøre, at læne dig tilbage og slappe af, mens de gør alt arbejdet!

At ombetrække stole er en god måde at spare penge på nye møbler på. Det er også en god måde at reducere affaldet på, da det genbruger gamle stole i stedet for at sende dem på lossepladsen. Så hvis du leder efter en måde at spare nogle penge på, så overvej at give dine gamle stole nyt liv. Tak for læsningen! Vi håber, at dette blogindlæg har været brugbart.

Nej til Plastik

En del af Xcale Group

Bygvænget 47
4720 Præstø
Danmark