Sådan finder du en billig iPad

//

Har du længe gået og ønsket dig en ny iPad? Eller måske at forære en til et familiemedlem? Men er du også træt af at de skal koste det hvide ud af øjnene?

Sandheden er at du kan lede efter tilbud dagen lang, men det vil stadig være en dyr fornøjelse. Det er der flere årsager til. En af grundene er selvfølgelig at det er et komplekst stykke hardware der kræver mange ressourcer at producere, og det kommer til udtryk i prisen. Men en anden grund er selvfølgelig også at Apple er et stort brand med meget høj brand loyalitet, grundet produkternes lækre design og intuitive brugergrænseflade. Derfor tillader de sig også at tage lidt mere for deres produkter end de måske er værd, fordi efterspørgslen er så høj at de kan slippe afsted med det.

Det behøver ikke altid at koste en bondegård at erhverve sig en tablet. Man kan selvfølgelig at købe fra nogle af de konkurrerende producenter, såsom Samsung eller Microsoft. Men selvom disse ofte er billigere, kan der stadig være gode grunde til at holde sig til Apple. iPads har nemlig længe været kendt for at være mere intuitive at betjene end konkurrerende tablet

Tilbage står spørgsmålet om man nødsaget til at tømme pengepungen, hvis man skal have sig en iPad. Svaret er at nej, det behøver man faktisk ikke. Der er nemlig en alternativ løsning.

Køb din iPad brugt og spar masser af penge

Apple er kendt for den høje kvalitet af alle deres produkter. Samtidig producerer en nye varianter år efter år, med kun små forbedringer, og taler dem op som ”revolutionerende” og ”uundværlige”. Med sandheden er at en iPad snildt kan tjene dig i mange med den rette vedligeholdelse.

Det betyder at også en iPad med et par år på bagen stadig kan opfylde alle de behov som den gængse forbruger måtte have. Og hvis du køber brugt får du dem til en brækdel af originalprisen, både fordi de er brugt, og fordi de ikke længere er ligeså efterspurgte som da de originalt udkom.

Vi anbefaler dog altid at du køber ”refurbished” fra webshops, fremfor brugt fra privatpersoner. Årsagen er at disse enheder er blevet tjekket for fejl og andre brugstegn, og restaureret efter behov. Det betyder at du er sikret at enheden er velfungerende og yder optimalt når du køber den. Derudover får du også garanti på produktet, og er dermed meget bedre sikret som forbruger, end hvis du køber fra en privatperson.

Nej til Plastik

En del af Xcale Group

Bygvænget 47
4720 Præstø
Danmark