Sneakershop Århus

//

Ved du heller ikke, hvor du kan finde den eneste rigtige sneakershop i Århus, så skal du bevæge dig hen til Street-Bill. I denne butik finder du blandt andet den famøse Jordan 1 Seafoam og et bredt udvalg af Dunk High

Hvis butikken ikke rummer lige netop det par sneakers, du havde i tankerne, skal du ikke frygte. En masse produkter kan skaffes hjem på bestilling, det gælder blandt andet samarbejdet Nike Air Force 1 X Stussy, som virkelig vækkede opsigt ved sit release i 2020. 

Butikken er oftest kendetegnet ved, at det er vores suveræne bestsellers, der er til stede. Her kan Air Jordan 1 Mid Gym Red Black White nævnes, da den i sneakergamet er blevet en famøs blandt alle Mid Jordans. Vores mest solgte sneaker til dato er selvfølgelig Nike Air Force 1 “White” – modsat mange andre butikker har vi altid Nike Air Force 1 Danmark på lager. Bliver vi ved Air Force 1-modellen, har vi også mulighed for at skaffe alle Nike Air Force 1 Supreme hjem på bestilling. 

Vi har også andre famøse modeller klar til afhentning eller forsendelse, som den stilrene Air Jordan Smoke Grey der findes i en low, mid og high version. Holder man farverne neutralt kan Dunk Black and White også bruges som et godt eksempel på en overdådig lækker sneaker. 

Hvis du virkelig skal oppe dit sneakergame findes Mocha Jordan også i butikken, en af de mest populære udgivelser fra 2020. Det reflekteres naturligvis også på prisen. Det samme gælder et smukt release som Jordan 1 University Blue, som er tilgængelig i flere versioner. 

Som afrunding på DK Sneakers i Aarhus C, har vi også en elegant klassiker i ærmet. Det drejer sig om Nike Air Jordan retro 4 serien. Denne serie indeholder nogle helt ekstrem fede releases, som absolut skal opleves og ses. 

Nej til Plastik

En del af Xcale Group

Bygvænget 47
4720 Præstø
Danmark