Spændingen i mit liv

//

Det var et par måneder siden, og jeg havde en svær periode i mit liv. Siden jeg færdiggjorde min uddannelse for cirka et år tilbage. Har jeg ikke kunne finde job inden for den branche jeg gerne ville og derfor har jeg været arbejdsløs i et godt stykke tid. Udover det har jeg ikke haft noget jeg kunne tage mig til, det betyder Altså jeg sidder derhjemme en masse af tiden og de venner jeg nu havde, de havde allerede arbejde og tit travlt, både i hverdagene og weekenderne. Det føles som om alle andre havde et liv kørende for sig og jeg var den eneste der sad derhjemme og ikke rigtig lavet noget.  Det var sjældent, jeg kunne se mine venner nu hvor de typisk havde en travl hverdag. Hvad kan man sige velfungerende levede de, hvor jeg skulle sidde derhjemme og egentlig bare  søgte efter noget at lave. De her måneder var hårde, også fordi jeg ikke havde nogen kæreste eller nogle børn. Altså jeg havde ikke rigtig noget der holdt mig igang, og vi kender alle den følelse af, at når man bare er alene derhjemme, at man ikke rigtig får lavet noget og bare dovner den af.  På et tidspunkt hvor jeg bor i Valby, falder jeg over det her jagttegnskursus.  I starten virkede det ikke rigtigt som noget for mig, men Jeg valgte alligevel at tilmelde mig da det var om aftenen og virkede til at være noget i forhold til det  jeg ellers plejer at lave nu. Det betød så at jeg nu havde noget jeg skulle tage mig til om aftenen og udover det var det faktisk noget Jeg rimelig godt kunne lide. Der gik ikke lang tid før at jeg faktisk var fuldstændig opslugt i det her jagttegnskursus Det kan jeg takke Jagttegnskurser.dk for.

Nej til Plastik

En del af Xcale Group

Bygvænget 47
4720 Præstø
Danmark