SUP board Kursus – er det pengene værd?

//

Behøver man et kursus når man køber et SUP board tænker du måske? Bare rolig, du er langt fra den eneste som har haft disse tanker.

Det kommer faktisk også helt an på hvordan du er som menneske og hvor stor erfaring du har på vandet.

Måske har du tidligere gjort dig meget i at svømme, eller måske har du prøvet at surfe på en ferie engang til Spanien eller andet dejligt sted, det kan også være at du er en haj til at kitesurfe, men du mangler lidt aktivitet til når vindmåleren dårligt giver noget udslag.

Du kan naturligvis også være en person helt uden erfaring på vandet andet end du er glad for at komme på stranden og få en god skyller.

Uanset hvem du er, så er et SUP Kursus altså alle pengene værd, om du bor i Nordsjælland, så har kan du komme på et kursus i København og skulle du bo i den anden ende af landet, så kan du komme på et stærkt kursus i Nordjylland f.eks.

Der er også kursuser at finde i både Midtjylland og Lolland Falster. Priserne er ikke meget mere end hvad du ville give for et par træningssko, eller en ny kjole og disse penge er altså godt givet ud.

På sådan et SUP kursus så vil du lærer meget om teknik og forskellige metoder der vil gøre din oplevelse på vandet markant bedre. Du kan også drage på de dygtige instruktørens viden omkring vind og vejr samt få rigtig gode tips omkring det helt rigtige valg af våddragt eller andet udstyr.

Erfaren mand er god at gæste

Som det gode ordsprog fortæller, så er det rigtig godt at blive introduceret til en ny verden af fagfolk, det er en enorm gave at kunne få snakket med nogle med forstand, de kan nemlig få svaret på alle de spørgsmål som du kunne gå og fundere over.

Husk at der findes ingen dumme spørgsmål at stille en fagmand.

God tur på vandet!

Nej til Plastik

En del af Xcale Group

Bygvænget 47
4720 Præstø
Danmark