Undgå eller håndter en af de mest udbredte iPhonereparationer

//

Har din iPhone været ude for et uheld og har du smadret eller fået revner i skærmen? Så kan de være at din iPhone enhed har brug for en reparation.

I denne artikel kommer vi ind på en af de mest udbredte uheld på iPhone enheder, og hvad du eventuelt kan gøre for at håndtere det, hvis uheldet indtræffer.

Smadret eller revnet skærm

Når du taber din iPhone ved et uheld og den kommer i kontakt med en hård overflade, er det oftest der, at skaden sker. Typisk vil det være skærmen, som det går ud over og den flækker eller revner. Dog er de nyere iPhone modeller blevet lidt mere robuste, men dog kan det skal ikke undgås at uheld sker.

Assistive Touch

Der er et par ting, som du selv kan gøre, ved en smadret eller revnet skærm. Fungerer touchskærmen fx stadig, men er lidt besværlig og det kræver tid for at lykkes med at trykke på bestemte steder af skærmen, så bør du overveje at slå Assistive Touch på.

Assistive Touch er et IOS hjælpeprogram, som er lavet og designet til den ødelagte skærm, som ikke fungerer helt optimalt. For at slå Assistive Touch til skal du gøre følgende:

  • Find og tryk på appen – Indstillinger
  • Derefter skal du trykke på – Tilgængelighed
  • Tryk på AssistiveTouch
  • Tænd nu for Assistive Touch

En virtuel og ikke fysisk knap dukker op på skærm.

Beskyt din iPhone

Det er altid en god idé at have dækket din iPhone ind med et godt stødabsorberende cover og et panserglas. Så undgår du klart større/flere skader på enhed. Der kan være forskel på kvaliteten af covers og panserglas, men uanset hvilket du ejer eller køber, så hjælper det helt sikkert med at nedsætte skaderne på din iPhone.

Udskyd ikke reparationen for længe

Det er altid en god idé at få klaret mobilreparationen hurtigt, når uheldet er ude. Også når det kommer til din iPhone skærm som er smadret eller har revner i. Så undgår du fx også andre skader, såsom at væske- og vandskader indtræffer.

Hos FixPhone kan du få klaret din mobilreparation på typisk under 30-60 minutter, med eller uden forudgående aftale i en af vores butikker i Hillerød, Helsingør eller Roskilde. Du kan også booke tid online via. vores bookingsystem.

Nej til Plastik

En del af Xcale Group

Bygvænget 47
4720 Præstø
Danmark