Væk med plast og sære tilsætningsstoffer

//

Klima tips

Her er nogle nemme måder til, hvordan du nemt kan bidrage til klimaet derhjemme fra.

Flere firmaer gør I dag produkterne mere grønne. De er påklistret klimavenlige mærker og reklamer. Det klinger alligevel lidt hult idet firmaerne har kæmpe produktafdelinger som gør alt for at få dig til at købe deres næste nyhed.

Hvis du følger nedenstående tips, så tager du aktivt stilling til og bidrager selv til at minimere spild og overforbrug.

Gør en forskel ved at købe brugte og antikke varer af høj kvalitet

Brands som Royal Copenhagen har eksisteret I mange generationer. Mere end 200 år. De producerer porcelæn af høj kvalitet som overlever tidens tand og er tidsløs I deres designs.

Se f.eks. De flotte blå blomst stel, som er blevet produceret I mere end 200 år. Porcelænet er et holdbart materiale uden farlig kemi – og det ser ud som nyt, hvis der er passet godt på det.

Kassér ikke dine gamle ting

Det du vil smide ud er ofte andres guld. Hør evt. En antik forhandler om de vil give et bud på dit gamle spisestel eller bestik. Det er muligt at du kan få en flot pris for det. Det er da bedre end at det ryger på genbrugspladsen og bliver smadret. Hvis det fejler, kan du altid forsøge, at sælge på den blå avis, Ebay eller lignende – giv ikke op.

På den måde er du med til at støtte op om klimaet, idet dit gamle porcelæn lever videre hos en ny ejer.

Køb dine antikke produkter online fra en co2 neutral webshop

Nogle forhandlere har co2 neutrale hjemmesider. Hvis du handler der, så støtter du også klimaet. Så hold øje med, om de er medlem af nogle af de grønne ordninger. På den måde, støtter du også klimaet samtidig med at du køber brugt.

Nej til Plastik

En del af Xcale Group

Bygvænget 47
4720 Præstø
Danmark