3 sjove aktiviteter du kan lave med ungerne

//

Savner du idéer til, hvad du kan lave med dine børn, og er du ved at være på bar bund, kan du måske få nytte af disse ideer.

 

Vi har samlet en lille liste med ideer til ting, som du nemt kan lave med dine børn, og som ikke nødvendigvis koster særlig meget. Der er nok at vælge imellem, og du kan da også altid finde flere ideer til gode aktiviteter med børn på nettet.

Klæde jer ud til Halloween

Hvis det snart er ved at være Halloween, kan I jo vælge at gøre noget særligt ud af det i år. Ungerne er jo altid vilde med at klæde sig ud, og de syntes altid, at det er utroligt sjovt, hvis de voksne også vil være med til at klæde sig ud.

 

Så er det ved at være oktober, og vil du gerne gøre noget sjovt og hyggeligt med dine børn, er det jo bare med at gøre noget ud af Halloween i år. I kan også pynte jeres hus op til Halloween, lave græskar om til lamper eller hvad der nu kan laves til denne årlige festlighed.

 

Hvornår er det Halloween?

Tag ud og kigge på amerikanerbiler

Det kan også være, at der snart kommer et træf til byen, hvor det er muligt at tage ud at kigge på amerikanerbiler. Det kan være utroligt sjovt for de små at komme helt tæt på de store biler, og ejerne er ofte mere end glade for at vise deres store, flotte biler frem til børnene.

 

Her er der tit også gode muligheder for at tage mange gode billeder af de fede biler. Disse træf kommer tit rundt til hele landet, så der er gode chancer for, at der også kommer et i nærheden af jer.

Besøg en forlystelsespark

Det sidste bud på noget, som du kan lave med ungerne, kan være at tage i en forlystelsespark. Dem har vi jo heldigvis en del af rundt omkring i landet, og der er med stor sandsynlighed sikkert også en i nærheden af, hvor I bor.

 

Det kan jo være, at I skal en tur på Bakken, i Tivoli, Tivoli Friheden, BonBon Land, Sommerland Sjælland eller hvad der nu ellers findes af sjove steder for både børn og voksne. Der er nok at vælge imellem, så det er jo bare med at tage dertil, hvor det passer bedst for lige netop jer.

Nej til Plastik

En del af Xcale Group

Bygvænget 47
4720 Præstø
Danmark