3 tips til at holde en god børnefødselsdag

//

Skal du snart holde børnefødselsdag for første gang, og vil du være sikker på, at det bliver en god oplevelse for alle, er der her et par tips, som du kan tage til dig, og som måske kan hjælpe dig med at holde en rigtig god fest for alle ungerne. Det er jo vigtigt, at dit barn er i fokus, men omvendt må det heller ikke tage alt spotlight. Alle ungerne skal have en god fest.

 

Har du allerede fundet en god fødselsdagsgave til din partner, kan det være, at du mangler at finde en julegave til ham.

Vælg et tema

For det første kan det være en rigtig god idé at vælge at lave et tema til en børnefødselsdag. På den måde kan du nemlig vælge at lave et samlet tema for hele dagen, og det er altid festligt, hvis alt er lavet i Peter Plys, Disney, Biler eller hvad du ellers har tænkt dig at lave som tema. Der er tit gode muligheder for at købe både service, balloner og dug i et enkelt samlet tema i supermarkeder eller på nettet, så du skal ikke være bange for, at det bliver svært for dig at finde alt det, du skal bruge, inden for det samme tema.

Sørg for masser af snacks

Så kan det også være en rigtig god idé at sørge for, at der er masser af snacks og mad til de små. Det var bl.a. derfor, at der var mange børnefødselsdage i 90’erne, som blev holdt på McDonalds restauranter landet over, fordi at børnene var vilde med maden. Så det er altså vigtigt, at du finder på noget godt at spise til de små, og der må også gerne være rigeligt med snacks, så der ikke er nogen risiko for, at de går sultne fra bordet. Du kan finde gode tips til snacks til børnefødselsdage på nettet.

Find på nogle gode aktiviteter

Sidst, men ikke mindst, kan det være en rigtig god idé at finde på nogle gode aktiviteter, som ungerne kan lave. Det kan eks. være skattejagt, hvor de skal rundt i haven eller i huset for at finde frem til en hemmelig skat. Det kan også være stoledans, ballondans, eller hvad du nu ellers kan finde på. De kan lære at tegne, eller du kan finde en masse brætspil frem, som de kan spille. Der er mange gode muligheder, når du skal finde på noget, som de små kan lave, når du skal arrangere en god børnefødselsdag til dit barn.

Nej til Plastik

En del af Xcale Group

Bygvænget 47
4720 Præstø
Danmark