3 typer ferier du kan overveje

//

Vil du gerne snart på ferie, men er du ikke sikker på, hvilken type ferie det skal være, og er du løbet tør for inspiration til, hvor du kan tage hen, har vi her samlet et par ferietyper, som du kan lade dig inspirere af. Det kan jo være, at det i år er på tide at komme på en lidt anderledes type af ferie, end du har været vant til. Vil du gerne ud at opleve noget nyt, er det helt klart en oplagt mulighed for dig at tage på en lidt anderledes type af ferie.

 

Vil du dyrke yoga undervejs på din ferie, så husk et par gode yoga bukser.

Golfophold

Er du glad for at spille golf, eller vil du måske bare i gang med at lære det, så du kan blive god til det, kan det være en mulighed for dig at tage på golfophold. Der er mange gode steder i Danmark, hvor du kan tage på et golfophold, eks. hos Sølykke Golf. Men der er nu også mange gode steder i udlandet, som du kan overveje at besøge, hvis du vil have de bedste golfbaner at spille på.

Charterrejse

Vil du bare gerne have sommer og sol, kommer vi jo ikke uden om en charterferie. Her er der plads til at læne sig tilbage, nyde en kold øl og bare lade tiden gå i sin gang, mens du kigger ud på solnedgangen. Det er altid rart at komme på charterrejse, og det er virkelig et sted, hvor du kan komme helt ned i gear og bare lave så lidt som ingenting. Du kan måske lige overtale dig selv til en tur i poolen eller i havet, men det er måske også det for den dag. Vil du have afslapning, er det klart det bedste valg.

Vandreferie

Her til sidst kan du jo også vælge at tage på en vandreferie, hvis du gerne vil lave noget aktivt på din ferie, og du samtidig gerne vil have nogle store oplevelser. Der er mange gode muligheder for at tage på vandreferie, og du kan jo enten vælge at planlægge din ferie selv og tage afsted med din familie, eller du kan vælge at tage med på vandreferier med vandreklubber, hvor I er en masse, der tager afsted sammen. Det kan også være rigtig hyggeligt, og så kan du samtidig lære en masse nye mennesker at kende.

Nej til Plastik

En del af Xcale Group

Bygvænget 47
4720 Præstø
Danmark