3 tips til dig der vil lære at spille guitar

//

Har du en drøm om at lære at spille guitar, og er du guitar nybegynder, har vi her samlet et par gode tips til dig, så du på en nem og let måde kan lære at spille de første akkorder på din nye guitar. Der er mange mennesker, der har et ønske om at lære at spille guitar, men det er de færreste, der rent faktisk får gjort noget ved det.

 

Har du problemer med at sove om natten, kan det være, at du skal have dig en tandskinne. Det kan tit være behjælpeligt.

Gør det i dit eget tempo

Det første gode tip til dig, der gerne vil i gang med at spille guitar, er at lære det i dit eget tempo. Du skal lytte til dig selv, og du skal tage det hele i et tempo, som du kan være med i. Har du derfor også valgt at få dig en underviser, er det meget vigtigt, at du vælger en underviser, der kan gøre det i et tempo, der passer til dig.

Bedre med 30 minutter om dagen

Selvom det kan være spændende at bruge mange timer hver dag på at øve dig på din guitar, kan det være en god idé at holde dig til 30 minutter om dagen, og så blive ved med det. Der er mange, der kaster sig ud i at bruge flere timer hver eneste dag i de første par uger, men så bliver de trætte af det, og så dropper de det helt igen. Du kan stadig rykke dig virkelig hurtigt, hvis du bare sørger for at sætte dig ned 30 minutter om dagen og øve dine greb. Efter en måned eller to vil du være markant bedre, end du er i dag.

Find en sang du gerne vil lære at spille

Og så kan det også være godt at finde en sang, som du gerne vil lære at spille, da det kan give dig noget konkret at øve op til. På den måde har du et mål for din træning, og du træner ikke bare for ingenting. Så find dig en sang, som du vil elske at kunne spille, og lær så de greb og akkorder, der er brug for i lige netop den sang. Du kan nemt finde akkorder til stort set alle sange på nettet, så det er ikke noget problem.

Nej til Plastik

En del af Xcale Group

Bygvænget 47
4720 Præstø
Danmark