Carvision har alt til bilen

//

Er du på udkig efter et sted, hvor du kan finde alt i tilbehør og reservedele til din bil? Så kan du det betale sig at læse med her.  

Jeg kan rigtig godt lide at købe brugte, ældre biler og sætte dem i stand for derefter at sælge dem igen. Jeg har gjort nogle ret gode handler med tiden, og da jeg kan montere meget selv på en bil, er det en ok forretning, særligt når det egentlig bare er min hobby, og jeg synes faktisk det er rigtig sjovt. Og i langt størstedelen af tilfældene kommer der altså nogle rigtig gode biler ud af det. Interessen startede da jeg var en ung knægt og er siden da vokset. Det var egentlig lidt tilfældigt, at jeg havnede i et andet erhverv end som mekaniker, men efter at jeg med årene har fået mere tid, så har jeg gjort det til en ret stor hobby.

Jeg er så heldig, at vi har en stor dobbeltgarage, som vi sjældent bruger, da vi også har carporte og har vores biler stående der. Derfor bruger jeg garagen som værksted, her kan jeg have to biler holdende ad gangen. Typisk arbejder jeg på en eller to ad gangen, og færdiggøre dem før jeg køber en ny. 

Når men tilbage til det som det egentlig handlede om. Det er selvfølgelig forskelligt hvad og hvor meget, jeg gør ved hver bil, men en ting er helt sikkert, langt størstedelen af reservedelene køber jeg hos Carvision. Det skyldes, at de har et kæmpestort udvalg, og det er altid nemt for mig at gennemskue hvilke dele der passer til hvilke biler. Det sker jo ind imellem, at jeg arbejder på biler, som jeg ikke har arbejdet med før, og der er det super fedt for mig, at jeg er sikker på, at jeg finder de rigtige reservedele. 

Typisk sætter jeg Apple Carplay i og ny skærm, det skyldes, at de fleste gamle biler enten ikke har skærm eller har en meget lille skærm. Derfor synes jeg ofte, at det er et godt sted at starte. Skal det være rigtig luksus så sætter jeg også bakkamera i, det har jeg selv i alle mine egne biler, da jeg mener, at det er uundværligt, når man først har prøvet det. Generelt sørger jeg for, at bilerne passer bedre til nutidens behov. 

Nej til Plastik

En del af Xcale Group

Bygvænget 47
4720 Præstø
Danmark