Drømmebiler til fornuftige priser

//

Audi, BMW, Porsche. Bilmærker som disse er som honning i enhver bilejers ører. Det er biler med charme, stil og i yderst god kvalitet. Det er dog også bilmærker i den dyre ende af skalaen. Derfor er det ikke alle og enhver, der har økonomisk råderum til at investere i sådanne biler, og det er skam helt fair.  

Der findes dog muligheder for at finde lige præcis din drømmebil. Hvis du står i en situation, hvor det økonomiske aspekt forhindrer dig i at blive bilejer, så frygt ej. Det er nemlig her, at leasing kommer ind i billedet. Derfor har vi valgt at hive Fleasing frem i lyset. Et troværdigt og stærkt leasingfirma med base i Hørsholm.

Et kompetent firma
Hos Fleasing er nøgleordene høj service og tryghed. Firmaet består af team, der har en utrolig stor passion for biler og flair for tal. Igennem en tæt dialog fungerer de som din sparringspartner igennem hele udvælgelsesprocessen og den efterfølgende leasingperiode. På den måde er du sikret tryghed og sparring i enhver situation.

Fordele ved leasing
Det er ikke altid, at snakken går stille for sig, når det kommer til fordomme om leasing.
Der er faktisk utrolig mange fordele ved at lease en bil, så lad os folde skyklapperne lidt ud og fremhæve nogle af de væsentlige fordele.

En af de helt vigtige pointer er, at du kun betaler for køretøjet i den valgte periode. Det betyder, at du stadig har penge til rådighed til andre ting i dit månedlige budget. Derudover kan du sprede dine omkostninger over længere tid, hvilket også giver fleksible muligheder. Sidst men ikke mindst skal du ikke tænke på vedligeholdelse ved operationel leasing, og det giver uden tvivl en vis tryghed. Hvis du vil se endnu flere fordele ved at lease lige præcis din næste drømmebil, så klik ind på Fleasing.dk.

Luksusbiler til skarpe priser
Hos Fleasing gås der ikke på kompromis. Målet er nemlig at bygge bro imellem firma og leaser, så du kan få en bil efter dit personlige ønske til en fornuftig pris. Med diverse leasingformer såsom privat, split, erhvervs, sæson- og flexleasing spænder mulighederne bredt. I første omgang skal du blot angive det ønskede bilmærke, model, udbetaling og månedlig ydelse.

Hvis du ønsker at blive helt sikker på, hvilken bil der skal få dig godt kørende i fremtiden, så er flexleasing af luksusbiler en oplagt mulighed. Flexleasing er for dig, der ønsker en bil i høj kvalitet, hvor du slipper for at betale fuld afgift med det samme, da du betaler en afgift i rater hver enkelt måned. Derudover vil du opleve et mindre tab på bilen og dermed et større gensalgsmarked efter en endt leasingperiode.

Et sikkert valg
Hvis du har sommerfugle i maven og ønsker at udforske din næste drømmebil, så står Fleasing klar til at rådgive dig. Hvis du har spørgsmål vedrørende leasingformer, pris eller garanti, så tøv ikke med at kontakte Fleasing. Du har teamet i ryggen igennem hele processen således, at dine ønsker bliver til virkelighed.

Nej til Plastik

En del af Xcale Group

Bygvænget 47
4720 Præstø
Danmark