Priser kan sammenlignes – det kan komfort ikke. Sov med bambus sengetøj i dag.

//

At sove med silke lyder lidt varmt, fugtigt og omklamrende, ikke? Hvad med at sove med silke, som ikke klistrer eller ubehageligt? Markant bedre.

Den stigende popularitet af sengetøj af 100% bambus er ikke uden grund. Bambus sengetøj er svaret på perfekt komfort og den perfekte funktion af tekstiler til sengetøj. Det giver dog en reguleret temperatur hele natten og er fri for de vamle husstøvmider. Find dit næste sengetøj.

Støvallergiker?

Er du allergisk over for støv? Chancen er ikke stor. Men uanset om det er tilfældet eller ej, er sengetøj af bambus bestemt ikke en dårlig cocktail for dig. Sengetøj af 100% bambus kan sikre, at du slipper for de klamme, store og modbydelige husstøvmider, der kan findes under, omkring og i dit sengetøj. Husstøvmider er ikke “sunde” og er ikke gode for noget eller nogle mennesker. Kan du klare at slippe af med disse klamme væsner permanent, eller er det måske værd at overveje? Bambus sengetøj er anti-statisk, hvilket vil sige, at støv vil lægge sig på overfladen og ikke trække ind i stoffet. Du kan derfor få cirka 90% væk ved at tage en god og naturlig ryste tur.

Sundhed kan ikke sammenlignes som prisen på den

Du kan ikke sammenligne komfort, men du kan sammenligne priserne på komfort. Bambus sengetøj er ikke det billigste sengetøj i verden, men det er bestemt heller ikke det dyreste. Samtidig kan jeg ikke lade være med at spørge: ”Hvad vil du egentlig betale for en sund og god søvn?” Det kan der være mange svar på, jeg vil jo mene at man ikke kan prissætte noget så fundamentalt som en god, tung og sund søvn – det er en menneskeret og noget alle bør prioritere for at øge deres kognitive funktioner.

Svedige nætter er fortid

Bambusfibrerne kan hjælpe dig med at justere din temperatur – lidt ligesom et klimaanlæg. Det er altså perfekt til folk, der sveder meget om natten eller folk, der har svært ved at holde varmen under dynen. Af gode grunde er ingen kroppe ens, selv når det kommer til kroppens evne til at regulere temperaturen. Bambus sengetøj er bare et “værktøj”, der kan hjælpe din krop med at finde den rigtige temperatur, når du sover, og der er ingen dårlige grunde til ikke at sove med bambus sengetøj.

Nej til Plastik

En del af Xcale Group

Bygvænget 47
4720 Præstø
Danmark