Giv din hud en pose kærlighed og kom rynkerne til livs

//

Jo ældre man bliver, jo mere ældes huden. Det er helt naturligt og ingen skam. Set fra et biologisk perspektiv har hormonerne en kæmpe indflydelse på huden. Det forholder sig nemlig sådan, at hormonproduktionen falder efter kvindens overgangsalder. Og netop dette har en stor betydning for dannelsen af rynker. Huden er ikke længere så fast og spændstig som dengang, hormonproduktionen var i top.

 

Man kan forebygge rynker ved at bruge diverse cremer og tage forskellige vitaminer. For nogles vedkommende kan rynkerne dog være en stor hindring og skabe kropsusikkerhed. Derfor er der udviklet metoder til at komme rynkerne til livs. Dette sker oftest ved en kosmetisk operation.

En klinik med erfaring

I mange tilfælde kan det være en fordel at alliere sig med professionelle kræfter, når det kommer til at få foretaget en kosmetisk operation. Netop derfor har vi valgt at guide dig igennem en labyrint af skønhedsklinikker og direkte ind til AGATA.

AGATA, som har base på Nordsjælland er en plastikkirurgisk speciallægeklinik og privathospital med mere end 15 års erfaring i kosmetiske operationer og injektions- og laserbehandlinger. Det der gør AGATA til en foretrukken klinik er, at de kun anvender de sikreste metoder og bruger udstyr af højeste kvalitet således, at du altid får en behandling i verdensklasse.

Hurtig og effektiv behandling

Hvis du ønsker at komme af med rynker på en tryg, sikker og effektiv måde, så er AGATA Privathospital et oplagt sted at vælge. Her er det muligt at få behandlet dybe eller fine rynker med botox, fillers eller fraxel laser. Efter en påkrævet forundersøgelse vil de kosmetiske sygeplejersker starte ud med at analysere din hud og finde den bedste løsning til dig. Med mere end 15 års erfaring bag sig, sikrer AGATA tryghed og sikkerhed igennem hele processen. 

Udvalget spænder bredt

Hvad enten du foretrækker botox, fillers eller fraxel laser, så er der gode muligheder for, at du kan komme rynkerne til livs. Botox er anvendt som lægemiddel til behandling af spastiske sammentrækninger, men netop denne virkning kan udnyttes i kosmetiske behandlinger. Når botox injiceres i meget fortyndede doser i underhudens muskler, gør det, at muskelvirkning ophæves midlertidigt, og dermed glattes rynkerne ud. 

 

Hvis du ønsker at forny din hud, er Fraxel​ Laser fra Ellipse Nordlys en løsning. Fraxel Laser er en af de mest avancerede og afprøvede teknikker til hudens foryngelse. Der er tale om en såkaldt non-ablativ laserbehandling, som betyder, at behandlingen gennemføres uden, at der dannes overfladiske sår. Denne avancerede stimulering af collagen-dannelse gør, at hudens udseende og elasticitet bliver forbedret. Behandlingen bruges typisk ved strækmærker, fine rynker samt ar efter akne eller operationer. De første forbedringer vil ses 3-6 måneder efter, at behandlingen er afsluttet. Efterfølgende anbefaler AGATA én behandling om året for at vedligeholde hudens udseende og forbedrede elasticitet.

Brænder du inde med spørgsmål vedr. priser eller andre kosmetiske behandlinger, så tøv ikke med at kontakte AGATA Privathospital. Med nøgleord såsom tryghed, troværdighed og tillid står personalet klar til at omfavne dine individuelle ønsker. Prøv også deres nye vampyrbehandling.

Nej til Plastik

En del af Xcale Group

Bygvænget 47
4720 Præstø
Danmark