Grønnere på messer: Sådan gør du din stand miljøvenlig

//

Messer er en fantastisk måde at vise dine produkter og tjenester frem på, men de kan også være en stor kilde til affald og forurening. Men bare rolig, der findes løsninger på dette: bæredygtige messestande! De er ikke kun gode for miljøet, men har også potentialet for at booste forretningen.
En bæredygtig messestand er fremstillet af miljøvenlige materialer, f.eks. genbrugsmaterialer eller materialer, der let kan skilles ad og genbruges efter brug. De har også energieffektiv belysning og endda solenergi, hvilket gør dem til et grønt alternativ.

Nøglen til bæredygtige messestande

Når du vælger en messestand, skal du overveje de materialer, der er anvendt til dens konstruktion. Bæredygtige materialer som f.eks. bambus eller genbrugstræ reducerer ikke blot affaldet, men giver også standen et unikt og stilfuldt udseende. Desuden kan de skilles ad og genbruges eller genanvendes efter messen.
Alternativt er der også muligheder for at tage et bevidst valg om hvilken energi der driver din stand. Energiforbruget er en stor del af en messes CO2-fodaftryk. Bæredygtige messestande tackler dette problem ved at inkorporere energieffektiv belysning og endda solenergi, hvilket reducerer standens miljøpåvirkning og energiomkostninger.

Bæredygtig praksis, en forpligtelse over for miljøet

Den virksomhed, der designer og fremstiller den bæredygtige messestand, kan ofte have ansvaret til at anvende bæredygtige metoder i sin egen virksomhed. Dette kan omfatte reduktion af affald, anvendelse af miljøvenlige produktionsmetoder og gennemførelse af genbrugsprogrammer. Ved at vælge en stand fra en virksomhed med disse værdier kan du føle dig godt tilpas med hensyn til den indvirkning, som din messetilstedeværelse har på miljøet.
Derfor er en faktor der er essentielt ved at gå på messer med bæredygtighed i samvittigheden, er dit valg om hvilken virksomhed du vælger at fremstille dine messestande.

Messestande og bæredygtighed: Et match skabt i himlen

Messer og bæredygtighed bliver i stigende grad forbundet. Mange arrangører af begivenheder implementerer nu miljøvenlige metoder, f.eks. ved at reducere affald og fremme bæredygtige transportmuligheder for deltagerne. Ved at bruge bæredygtige messestande slutter du dig til et voksende antal virksomheder, der har en positiv indvirkning på miljøet.

Sammenfattende er bæredygtige messestande en win-win-situation: De reducerer miljøpåvirkningen fra din messetilstedeværelse og differentierer samtidig dit brand og skaber kontakt til miljøbevidste forbrugere. Ved at vælge en stand fremstillet af bæredygtige materialer, indarbejde energieffektive funktioner og arbejde sammen med en virksomhed, der har forpligtet sig til at anvende bæredygtige metoder, gør du din del for planeten og din virksomhed.

Nej til Plastik

En del af Xcale Group

Bygvænget 47
4720 Præstø
Danmark