Man arbejder bedst i gode trygge omgivelser

//

Et hjemmekontor er en god måde at være produktiv og have et organiseret arbejdsområde, men det kan være svært at indrette, når du ikke har meget plads. Hvis du føler dig overvældet af opgaven med at indrette et hjemmekontor på et lille sted, kan du følge disse enkle tips. Evt. prøv et væghængt skrivebord i høj kvalitet.

Start med det lette

Start med møbler, der passer til dine behov. Vælg møbler, der er essentielle og multifunktionelle, f.eks. en kombination af skrivebord/bord eller væghylder med opbevaringsbakker under. Denne type møbler vil hjælpe dig med at maksimere brugen af dit rum og give dig et sted at opbevare alle dine vigtige papirer og forsyninger.

 

Når det gælder vægdekorationer, skal du undgå at male store vægmalerier eller hænge for mange billeder op, da det kan få området til at føles trangt . Udsmyk dine vægge i stedet med stilfulde spejle og hylder, der trækker øjet opad. Det vil være med til at få rummet til at virke større, end det i virkeligheden er.

Indret dit kontor bedst muligt

At arbejde bedst muligt på hjemmekontoret betyder at finde den rette balance mellem komfort og produktivitet. Start med at skabe en ergonomisk arbejdsplads, hvor du kan sidde komfortabelt, mens du har adgang til de værktøjer og ressourcer, du har brug for. Dette kan opnås ved at investere i støttende møbler, f.eks. et justerbart skrivebord eller en justerbar stol, og ved at sikre, at der kommer tilstrækkeligt med naturligt lys ind i rummet. Hvis det er muligt skal du altid sørge for at få så meget naturligt lys som overhoved muligt. Det hjælper på humøret og det vil generelt påvirke din arbejdsindsats bedst muligt.

 

Organiser dit kontorlokale på en måde, der passer dig, ved hjælp af hylder, arkivskabe, skuffer og andre opbevaringsløsninger, så alt er ryddeligt og tilgængeligt. Placer alle dine ofte brugte ting inden for rækkevidde, så du ikke behøver at lede efter dem, hver gang du har brug for noget.

Det kan være en god ide med et tema

Indarbejd nogle indretningselementer, der kan være med til at motivere dig i løbet af dagen. Hæng inspirerende kunstværker op på væggene, eller sæt motiverende citater op på hylder eller opslagstavler. Indarbejd også et par beroligende planter i dit kontor; de vil være med til at friske luften op og give dig en følelse af velvære, samtidig med at de tilføjer nogle behagelige farver til dit område.

 

Endelig skal du sørge for, at dit arbejdsområde har ordentlig ventilation med luftkvalitetssensorer, der måler temperatur, luftfugtighed og luftkvalitet. Dette vil være med til at sikre, at miljøet er sundt og behageligt, når du sidder ved dit skrivebord i længere perioder. Med disse tips i baghovedet er du på vej til at få et produktivt og samtidig hyggeligt hjemmekontor!

Nej til Plastik

En del af Xcale Group

Bygvænget 47
4720 Præstø
Danmark