Hvordan bruger du en metaldetektor?

//

En metaldetektor er et meget polulært redskab, som mange naturelskere bruger til at udforske gemte skatte under jorden. En metaldetektor kan bruges til forskellige ting, og kan betjenes af voksne og børn. Det er dog stadig ikke alle som er klar over, hvordan man bruger en metaldetektor. Derfor kan du læse denne artikel, som gør dig klogere på, hvordan man bruger en metaldetektor.

En metaldetektor bruges ved at overføre et elektromagnetisk felt fra søgespolen og ned til jorden. De metalgenstande som befinder sig inden for det elektromagnetiske felt vil blive ramt af strøm og herefter videresende sit eget elektromagnetisk felt. Metaldetektorens søgespole modtager det genudsendte felt og informerer brugeren ved at udgive en lyd. 

Der er en række ting, som man skal have styr på, for at kunne betjene en metaldetektor korrekt. Læs videre og blive klogere på de vigtigste ting herunder: 

Kontrolboksen

Kontrolboksen indeholder metaldetektorens mekanik. Det er blandt andet herfra at transmitteringssignalet genereres, og modtagelsessignalet behandles og konverteres til en besked til brugeren af metaldetektoren.

Søgespolen

Metaldetektorens søgespole er den del, som sender det elektromagnetiske felt ned i mod jorden og herefter modtager det elektromagnetiske felt retur fra en metalgenstand.

Mål og målsvar

Et mål kan være mange ting, men det er primært defineret ved enhver metalgenstand, der kan opfanges af en metaldetektor. 

Når et mål i form af en metalgenstand registreres, vil metaldetektoren afgive et signal som for eksempel kan være et bip. Når signalet kommet fra metaldetektoren, ved du at der er en skat gemt i jorden. 

Ønsker du at vide mere omkring hvordan en metaldetektor bruges, så skal du besøge Treasurehunter.dk, hvor du finder et stort udvalg af metaldetektorer. Besøg webshoppen i dag, og find din næste skat med en kvalitets metaldetektor fra Treasurehunter.dk. 

Nej til Plastik

En del af Xcale Group

Bygvænget 47
4720 Præstø
Danmark