Slut med plastisk – også når det gælder sikkerhedsprogrammer

//

Hvordan hænger plastikforbrug og sikkerhedsprogrammer sammen? Jo, før i tiden skulle man køber alle typer af tilbehør til sin computer i en butik. Det betød, at man typisk købte en plastikæske indeholdende en kode for at aktivere programmet eller spillet. Væggene i elektronikbutikker var fyldte med en masse farverige plastikæsker, og den gang var det nu en gang bare sådan, det fungerede.

Heldigvis er vi blevet meget klogere, og i dag ved vi godt, at det ikke holder at producere så meget plastik for plastikæsker, der ikke har nogen egentlig funktion. Det er spild af plastik, og det går desværre ud over vores miljø. Og klimaet er noget, vi er nødt til at prioritere og tænke på i forhold til fremtiden – både for vores egen skyld, men bestemt også for kommende generationers skyld.

Køb tilbehøret online i dag

Heldigvis er der dukket nye og smarte løsninger op. I dag er det muligt at købe det meste online, så vi først og fremmest ikke skal ud i en butik for at købe tilbehør. Vi kan altså sidde trygt derhjemme og foretage vores køb. Det smarte er også, at når du køber online, så modtager du dit produkt med det samme – uanset dag og tidspunkt, du sidder for at bestille det.

I dag er det også muligt at købe computerspil på samme måde, hvilket er enormt smart, så man ikke er afhængig af at købe en disc, der skal sidde i computeren. I dag bliver den bare installeret fra nettet og direkte på computeren, og på ingen tid er man altså klar til at spille selv de nyeste spil. Det er heldigvis goderne ved fremtidens teknologi, og det er kun spændende, i hvilken retning det hele går. Men med de mange muligheder, dukker der også nye trusler op. Vi skal derfor også sørge for at beskytte os selv mod digital tyveri, og der sidder desværre mennesker derude, der øjner hver en mulighed.

Beskyttelse til computerspilleren

Med online gaming er man også nødt til at passe på, da det med internetadgang betyder, at man er i særlig risiko for at få misbrugt og udnyttet sine oplysninger. Særligt yngre spillere skal lære at begå sig i sådan en ny verden. Hvad man gør online, kan have store konsekvenser. Derfor er det også vigtigt at passe på. Som forælder kan du hjælpe dit barn ved at lære dem, at internettet ikke er for sjov, og dét at have kontakt med mange fremmede på kryds og tværs af landegrænser kræver et ansvar, som de skal bevise, at de kan leve op til.

Med Norton 360 for Gamers – Gamernes valg kan du købe software, der er med til at beskytte en hvilken som helst computerspiller. Det er en god måde at starte ud med, ligesom det er en god tilføjelse til den garvede computerspiller. Better safe than sorry, som du måske har hørt før, og derfor er det bestemt en mulighed, du bør overveje. Få en sikker spiller med NortonLifeLock – så er du godt dækket ind, og du får stabilt software, der beskytter dig mod ubudne gæster.

Nej til Plastik

En del af Xcale Group

Bygvænget 47
4720 Præstø
Danmark