Jeg har netop købt min første lædertaske! I en alder af 36 år…

//

 

Når ja, det lyder nok lidt fjollet, at jeg i en alder af 36 år, aldrig har ejet en lædertaske. Men det er altså ganske sandt! Eller i hvert fald indtil for en måned siden, hvor jeg for første gang købte en lædertaske. Jeg har ikke nogen god forklaring på, hvorfor jeg ikke har købt lædertasker noget før. Jeg tror måske det skyldes mangel på viden herom, særligt om læders egenskaber. 

Jeg har i mange år haft forskellige stoftasker, sådan lidt muleposer agtigt. Og det har altid været min stil. Men det har krævet en del udskiftning gennem årene, fordi sådan noget stof bliver hurtigt ret kedeligt at se på. I dag kan jeg godt se, at en stor del af de tasker, som jeg har købt, sgu ikke er rigtig pæne. Men nogle gange er det svært at se, når man står i det. Det er først nu, hvor jeg kigger tilbage på billeder, at jeg tænker, det ser sgu ikke skide smart ud. Mine veninder har længe gået med lædertasker, men jeg har aldrig tænkt mere over det, før en veninde for nyligt sagde til mig, om det ikke var på tide, at jeg fik en ordentlig taske. Og det havde hun vel egentlig ret i. 

Vi besluttede os for at tage ud og kigge på lædertasker, problemet var bare, at det ramte lige sammen med landets omfattende nedlukning grundet Corona restriktioner. Derfor måtte vi finde på andre alternativer, og det blev selvfølgelig, ligesom så mange andre, at kigge online på webshops. Min veninde er heldigvis erfaren inden for feltet, og kendte Bastian Lædervarer, som har et stort udvalg af læderprodukter. De har mere en 20 års erfaring i branchen, og derfor havde jeg fra begyndelsen ret stort tillid til dem. Vi kiggede deres store udvalg af lædertasker igennem, og det var faktisk langt svære at vælge end jeg havde regnet med! Der var virkelig så mange flotte og fine. Derfor var jeg nødsaget til at lave nogle kriterier, som den første taske skulle opfylde, for at skære udvalget lidt ned. Jeg fandt en virkelig fed taske, og nu har jeg brugt den i en måned, og det er helt sikkert ikke sidste lædertaske jeg køber! Jeg har allerede en masse på ønskelisten.

Nej til Plastik

En del af Xcale Group

Bygvænget 47
4720 Præstø
Danmark