Køb trælegetøj og støt miljøet

//

I den tid, vi lever i, skal vi tænke mere på miljøet end nogensinde før. Det er tid til at handle, og nogle spekulerer allerede i, om det er mon er for sent. Men det skal vi ikke fokuserer på i denne artikel. I stedet skal vi netop se på, hvordan du kan være med til at støtte miljøet, via det du køber.

Køb Wonderworld legetøj af træ

Hvis du vil give børn noget sundere legetøj, kan du med fordel overveje wonderworld legetøj af træ. Det er legetøj til børn, der kan være med til at styrke deres motorik samt deres indlæringsevner. Med sjove og spændende spil og andre ting, kan du altså købe ind til hele paletten – med enormt god samvittighed.

Producenten af dette legetøj planter mindst to nye træer, for hvert træ der bliver fældet til produktionen af legetøjet. Det er altså en enormt frugtbar og bæredygtig måde at få produktionen til at løbe rundt på. Du kan altså med god samvittighed købe dette legetøj.

Fablewood er smukke træfigurer til både børn og voksne

Hvis du i stedet søger noget, der er velegnet til voksne, kan du med fordel kigge på udvalget af smukke træfigurer fra fablewood. Du kan få mange forskellige dyr som træfigurer, og grunden til, at de henvender sig både til voksne og børn er, at de faktisk kan skilles ad og sammensættes på nye måder.

Det mest fantastiske er, at for hver trædyr, producenten sælger, planter de hele fem nye træer. På den måde kommer det også til at løbe rundt super fint, og de ender derfor ikke med at tage mere, end de giver – nej, de giver faktisk mere, end de tager. Og det er sådan, vi er nødt til at tænke fremadrettet, for at passe på vores smukke planet.

Hvordan kan man købe trælegetøj og støtte miljøet?

Som denne artikel har givet dig et indblik i, så kan det faktisk lade sig gøre at støtte miljøet som forbruger. Det er denne slags muligheder, der er værd at støtte, for jo mere vi køber af disse muligheder, jo mere udbredt vil det også blive.

Men at handle og indkøbe med god samvittighed er noget af det, vi bør fokusere på. Vi lever i en verden, hvor vi forbruger i enorme mængder hver eneste dag. Bare forestil dig, hvis vi kan få det et sted hen, hvor det, vi forbruger, giver meget mere igen.

Nej til Plastik

En del af Xcale Group

Bygvænget 47
4720 Præstø
Danmark