Sådan skaber du det perfekte websted til din virksomhed

//

Et websted er den perfekte måde at præsentere din virksomhed på og fortælle potentielle kunder om det, du tilbyder. Der er så mange muligheder, at det kan være svært at beslutte, hvilken type websted der passer bedst til din virksomhed. Før vi går ind på det, skal vi gennemgå nogle tips til, hvordan du generelt skaber et vellykket websted!

Skab, en hjemmeside, der er enkel og nem at navigere rundt på? – Tips til webdesign:

– Sørg for at holde dit websted konsekvent. Det betyder, at hvis der er en knap på en side, skal den have samme farve og størrelse som alle andre knapper. Det er også godt at vælge to eller højst tre skrifttyper (skrifttyper, er det, der udgør tekst), og holde sig til dem, i alt!

– Gør dit websted responsivt! Mange mennesker vil bruge deres telefon eller tablet til at læse om det, du har at tilbyde, så det er vigtigt for dem, at de nemt kan se og bruge webstedet. Dette skyldes, at websteder er designet forskelligt afhængigt af, hvilken enhed man surfer fra! Hvis det er muligt, skal du sørge for, at alle billeder passer til alle mobilskærmstørrelsen, pc-størrelser og tablet-størrelser.

– Dit websted skal have en opfordring til handling! Hvad er dit mål med webstedet? Lad de besøgende vide, hvad du forventer, at de skal gøre, når de er på den! Dette vil øge engagementet, hvilket betyder, at flere mennesker kommer tilbage og potentielt køber hos dig. 

Hvilken type hjemmeside ønsker du?

Nu, hvor du ved, hvordan du skaber det perfekte websted, kan vi se på, hvilken type websted der er bedst for din virksomhed! Vil du have en blog? En butik? Eller begge dele?! Vi vil gennemgå fordele og ulemper ved hver enkelt.

– Blog: Denne er god, hvis du har noget nyt eller interessant hver dag/ uge/måned! En blog er perfekt til at dele tips, tricks og vejledninger med dit publikum.

– Shop: Hvis du sælger produkter eller tjenester, kan dette være den bedste løsning for dig! Webshops er fantastiske, fordi det er nemt at dele information om, hvad du har at tilbyde. Og du kan nemt designe en billig webshop, uden at det behøver at koste en formue.

Shopify

Vi kan anbefale shopify, som er en simpel og ligetil platform, til dig, der gerne vil have en velfungerende webshop. Hvis du slet ikke er en haj til det design-mæssige, så bør du finde et webbureau, som kan hjælpe dig med at opsætte flot og præsentabel hjemmeside. For det er ikke bare lige! Slet ikke, hvis man ikke har prøvet det før.

Pengene for at få et webbureau til at lave et design af webshop i Shopify er godt givet ud, og det er hurtigt betalt sig hjem igen, For du får nemlig en hjemmeside, som kan alle de ovenstående ting, der er nævnt i denne artikel, ting som man skal være opmærksom på, når man taler om at opbygge en hjemmeside.

Man kender det godt selv, når man lander på en hjemmeside, hvor man bliver total rundforvirret, og ikke kan finde den røde tråd, kontra, en hjemmeside, hvor det hele, bare spiller, alt fungerer og er kompatibel. Der er en markant stor forskel, og vi ved alle godt, hvor folk gerne vil handle henne.

Nej til Plastik

En del af Xcale Group

Bygvænget 47
4720 Præstø
Danmark