Nærende take-away til det næste firmaarrangement

//

Det er ikke overraskende, at take-away er et hit nu til dags. I en undersøgelse fra april 2021 viste det sig nemlig, at salget af take-away er steget med hele 12 procent. Og det er blot på én måned. Som følge af lange arbejdsdage og en periode med Corona, tyder det også på, at salget for take-away fortsat vil stige, som det har gjort igennem de sidste 10 år.  

I mange tilfælde er det let og hurtigt at vælge Hawaii-pizza eller en omgang sushi, hvis en større folkemængde skal samles. Og det er skam også en udmærket løsning til tider, men måske det er på tide at udvide horisonten for take-away, når det næste firmaarrangement skal stables på benene.

Udvalget spænder bredt
Den traditionelle dansker savner højst sandsynligt en god klassiker på bordet. Hvis du er til frisksmurt smørrebrød, så er smørrebrød i Herlev nok lige noget for dig. Udvalget er bredt. Hvad enten du er til lys eller grov sandwich, dagens varme ret såsom stegt flæsk med persillesovs eller smørrebrød med roastbeef, æg eller fiskefilet, så er der noget for enhver smag. Herlev Smørrebrød har stor erfaring i at levere til forretningsmøder og lignende. Og som prikken over I’et leverer firmaet til døren uden for den normale åbningstid – det kræver bare, at der bestilles i god tid.

Historien bag forretningen
Smørrebrødsforretningen i Herlev har en lang historie med sig. I opstarten i 1947 var Herlev Smørrebrød en slagterforretning, der lå i et kvarter omgivet af et boligkvarter på den ene side og et industrikvarter på den anden side. Det så slagteren som en oplagt mulighed for at udvide butikken, da mange af de omkringliggende virksomheder var for små til at have egen kantine. I takt med at efterspørgsel steg, blev smørrebrød, kolde og varme retter tilføjet til slagtervarerne. Kvalitet og smag har altid været yderst vigtigt, så i alle årene er det meste blevet lavet fra bunden – det gælder bl.a. diverse slags pålæg.

Enkelt og let med online bestilling
Hos Herlev Smørrebrød er det muligt at lave en online-bestilling. Det betyder, at du som enkelt person eller firma blot skal indtaste dine personlige oplysninger samt dine ønsker for dagens middag senest 3 timer før afhentning.

Når bestillingen er lagt kan du forvente mad i topkvalitet. Når forretningen åbner hver morgen, er montrerne fyldt af frisksmurt smørrebrød, så tænderne løber i vand. Service og fleksibilitet er nøgleordene hos Herlev Smørrebrød, så hvis dit øje ikke kan spotte dit yndlingssmørrebrød, så smører det dygtige personale det på stedet. Selv når klokken nærmer sig lukketid, kan du regne med god service. Det er netop det, der gør Herlev Smørrebrød til en ultimativ forretning, der vil gøre alt for at imødekomme dine ønsker.

Det bliver ikke meget nemmere at få nærende, frisk og delikat take-away. En portion mad, der kan nydes med god samvittighed.  Med en Elite-smiley i bagagen står Herlev Smørrebrød klar bag disken, når sulten melder sig, eller når der skal leveres take-away til det næste store firmaarrangement.

 

Nej til Plastik

En del af Xcale Group

Bygvænget 47
4720 Præstø
Danmark