Sandkasser uden plastik til store og små

//

Træ er et fantastisk materiale, og det bliver af samme grund anvendt til mange forskellige ting. Du kan fx bestille komplette naturlegepladser, hvor alt er fremstillet i bæredygtigt træ. Træ er det helt store hit, og man ser det også ved møbler, indretning og alternativer til alt det, der findes, som ikke er i træ. Det er altså et materiale, der er populært, og som bestemt også er værd at holde øje med i fremtiden.

Specialdesignede sandkasser i træ til legepladsen er det oplagte valg til en naturlegeplads, eller til en legeplads der skal have et lækkert design og indbydende udseende. Det naturlige udtryk ser bare langt mere lækkert ud end en sandkasse i en skrigende farve, der vidner om noget, der er produceret og fremstillet, og som har et udtryk, der er så langt fra naturen som overhovedet muligt.

Sandkasserne kan være meget familie, og der findes de klassiske med en træramme og et træ-låg. Du kan også få en alternativ sandkasse, hvor træstubbe i en cirkel skaber kanten på sandkassen – en meget fin og elegant løsning. Klik dig ind og se de mange fine produkter, hvor du også kan læse meget mere om de mange forskellige muligheder.

Nej til plastik

Plastik er et materiale, vi er blevet opmærksomme på at undgå for så vidt muligt. Det er et ikke ret bæredygtigt materiale, og med den øgede fokus på klima, miljø og fremtid, så er det en god idé for så vidt muligt at undgå plastik. Heldigvis findes der gode alternativer, og her er træ et langt mere bæredygtigt materiale, der er enormt fordelagtigt, når man ønsker at købe bæredygtigt.

Træ er fremtiden

Træ er ganske enkelt fremtiden, for det er et materiale, der kan produceres igen og igen helt naturligt. Det er vigtigt at købe ting fremstillet i bæredygtigt træ, da man derved sikrer, at der ikke opstår et overforbrug af træ, hvor det ikke kan følge med. For så begynder man pludseligt at snakke om en situation, hvor man bruger for mere, end det kan følge med – og til sidst vil der så ikke være mere skov eller flere træer tilbage.

Undgå revner eller andet i plastik

Plastik kan flette, og ved at vælge en sandkasse i træ, kan du undgå at få rifter eller andet på en sandkasse af plastik, der er gået i stykker. Med finpudset træ sikrer man, at der ikke er splinter eller andet, man kan risikere sætte sig i fingeren. Revnet eller flækket plastik er svært at reparere, og derfor kan det ske permanent, at man skal passe på.

Naturlivet er det nye sort

Generelt passer en sandkasse i træ ind i vores samfund, som det er i dag. Naturlivet er i høj kurs, og vi har fokus på de naturlige råvarer, økologiske produkter og meget andet, der er fremstillet med omtanke om klimaet. Det er forbrugerne vilde med, og hvis et produkt kan sælges ud fra de positive faktorer, det er produceret under, så er der stor chance for, at det vil blive taget godt imod.

Nej til Plastik

En del af Xcale Group

Bygvænget 47
4720 Præstø
Danmark