Vælg håndværkere med omhu

//

Måske ved du ligesom jeg, at det kan være rigtig svært at finde de rette håndværkere. Særligt hvis man ikke er særlig erfaren på området, eller har brug for professionel rådgivning for at nå i mål. Det oplevede jeg selv for et års tid siden, da jeg skulle have renoveret min nye lejlighed. Jeg fandt den helt perfekte lejlighed, eller det vil sige, at rummene var perfekte, beliggenheden var perfekt men lejligheden var virkelig nedslidt. Heldigvis fik jeg forhandlet en rigtig god pris på den, og det betød, at jeg havde et pænt budget til at renovere for. Der var flere forskellige ting at tage fat i. Første projekt var at få styr på gulve, lofter og vægge. Jeg startede med at kigge på haandvaerker.dk, hvor jeg kunne finde forskellige firmaer og finde deres kompetencer, her fandt jeg et firma som kunne udføre opgaven. Lofterne var i træ, og de blev revet ned, herefter blev de spartlet, filtet og malet, det samme gjorde sig gældende på væggene, som var beklædt med gammelt tapet. Da det var på plads, var det tydeligt, at allerede nu var lejligheden en helt anden. Næste projekt var både køkken og badeværelse. Her var det igen vigtigt for mig at finde de helt rette håndværkere, og her var jeg faktisk endnu mere nervøs, blandt andet da arbejdet involverede rør og vand, og jeg var bestemt ikke interesseret i, at der skulle opstå skader. Derfor brugte jeg igen Håndværker.dk, og gennemgik mange forskellige firmaer og anmeldelser. Og til sidst fandt jeg faktisk et firma, som kunne varetage begge opgaver og det synes jeg var rigtig rart. 

Jeg er en person, som godt kan lide at have kontrol, og jeg havde mange meninger i forhold til, hvordan jeg ønskede det endelige resultat. Her var de super imødekommende, og vi brugte lang tid på at gennemgå mine ønsker og tegninger, og tilpasse det i forhold til deres rådgivning. Jeg ville også gerne selv vælge alle hvidevarer, skabe, materialer, armaturer og alt det, og det var der ingen problemer i. De havde nogle få ting jeg skulle overveje, og ellers fik de bare det hele til at ske. Det hele gik som smurt og i dag er jeg så glad for, at jeg fandt netop dem. 

Nej til Plastik

En del af Xcale Group

Bygvænget 47
4720 Præstø
Danmark