Spar penge på planter til haven

//

Har du lyst til at købe flere planter til din have, men er du ikke interesseret i at betale alt for meget for dem, kan det være en god idé at følge med her, da vi kommer med et par gode tips til, hvordan du billigt får en masse planter til din have.

 

Det er altid en god idé at få en masse nye planter i sin have, hvis der er mulighed for det. Vælger du eks. at få plantet brombærbuske, kan du jo på sigt nyde godt af at lave din helt egen brombærkompot.

Shop dine planter online

For det første er det en rigtig god idé at købe dine planter på nettet, da du der har gode muligheder for at spare rigtig mange penge på dem. Der er mange, der elsker at køre på planteskoler eller lignende, og det er som sådan også en god idé, bortset fra at du på ingen måde er sikker på at få det hele til den bedste pris. Måske kan du ende med at spare rigtig mange penge ved at shoppe planterne online i stedet for. Det er i hvert fald værd lige at holde øje med priserne og sammenligne dem.

 

Vil du spare penge på dine sokker, finder du billige sokker med tæer her.

Køb dem privat

Det kan også være en mulighed for dig at købe planter privat. Det er jo mulig at flytte en plante fra en have til en anden, og det kan være, at du har et par venner eller noget familie, som gerne vil lave noget nyt i haven, og som derfor skal af med nogle planter. Her kan det være en god idé at have øjne og ører åbne, så du kan være sikker på at være først til mølle, hvis der er nogle planter, der skal væk.

Hold øje med udsalg

Sidst, men ikke mindst, kan det være smart at holde øje med udsalg på planter, da du på den måde kan være heldig at gøre et scoop. Og det gælder ikke kun på nettet. For du kan jo også være heldig, at der kommer et udsalg hos din lokale planteskole, og så er det jo med at være vaks ved havelågen, så du kan udnytte de gode priser, der kommer på planterne ved et udsalg. Derfor kan det være en god idé at holde øje også med de sociale medier, så du hele tiden kan se, hvis der er udsalg.

Nej til Plastik

En del af Xcale Group

Bygvænget 47
4720 Præstø
Danmark